Компанія «Авентин» виступила партнером з упаковки форуму «Хлібна індустрія»

ТОВ «НВП «Авентин», провідний виробник гнучких пакувальних матеріалів первинної упаковки для продуктів харчування, а також побутової та промислової хімії, споживчих товарів, іграшок, косметичних засобів, фармацевтичної галузі, стало «Партнером з упаковки» форуму «Хлібна індустрія-2023».

Підприємство має 20-річний виробничий досвід, займається розробкою та впровадженням інноваційних рішень у галузі пакування. Наразі є власне виробництво поліетиленової плівки, яке в комбінації з іншими гнучкими матеріалами (OPP, BOPET, BOPA, Alu, PAP) дає більше ніж 1 000 видів пакувальних матеріалів.

Компанія має власну лабораторію з відповідним обладнанням, яке дозволяє здійснювати контроль якості на кожному етапі виробничого процесу. Завдяки цьому вона проводить R&D дослідження, в ході яких розробила високобар’єрний коекструзійний мономатеріал MULTIFLEX, що на 100% придатний до вторинної переробки та призначений замінити ламінаційні плівки, які містять алюмінієву фольгу, РЕТ плівку.

ТОВ «НВП «Авентин» сертифіковане з менеджменту якості та харчової безпеки пакувальних матеріалів за міжнародними стандартами ISO 9001, FSSC 22000.

ТОВ «НВП «Авентин» запрошує до співпраці та пропонує стратегічне партнерство з постачання пакувальних матеріалів для будь-якої галузі економіки.

Познайомитися ближче з представниками компанії «Авентин» можна буде в ході дводенної роботи конференції «Хлібна індустрія-2023», яка відбудеться вже 17-18 серпня у м. Вінниця (готель «Франція»).

Детальніше ознайомитися зі спікерами та програмою заходу можна за цим посиланням: Програма | Форум «Хлібна Індустрія-2023» (bakeryindustry.com.ua)

 

Допис для ФБ

🔊Компанія «Авентин» виступила «Партнером з упаковки» дводенної конференції-виставки «ХЛІБНА ІНДУСТРІЯ», яка відбудеться 17-18 серпня у м. Вінниця, готель «Франція».

👌Попередня програма конференції вже на сайті – https://bakeryindustry.com.ua/program/

🧐ТОВ «НВП «Авентин» – провідний виробник гнучких пакувальних матеріалів первинної упаковки для продуктів харчування, а також побутової та промислової хімії, споживчих товарів, іграшок, косметичних засобів, фармацевтичної галузі.

🔷 20 річний виробничий досвід, займаються розробкою та впровадженням інноваційних рішень у галузі пакування.

🔶Виробляють більш ніж 1 000 видів пакувальних матеріалів.

♻️Мають власну лабораторію де розробили високобар’єрний коекструзійний мономатеріал MULTIFLEX, що на 100% придатний до вторинної переробки!

🌐🇪🇺 Експортують індустріальні пакувальні матеріали, а також первинне пакування для продуктів харчування до країн ЄС.

❗️ТОВ «НВП «Авентин» сертифіковане з менеджменту якості та харчової безпеки пакувальних матеріалів за міжнародними стандартами ISO 9001, FSSC 22000.

👋Конференція вже незабаром – встигніть взяти участь та доєднатися до найбільшої спільноти хлібної індустрії в Україні  -https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfYUusS7JCSXHixcIJfeuwJBWDEHih-ZB60rKAoCoC9GcPzlg/viewform)❗️

  • Поділитись: