До Всеукраїнської асоціації пекарів приєднався ще один учасник хлібного ринку компанія «Kumkaya», яка пропонує широкий вибір устаткування для хлібопекарських та кондитерських підприємств, здійснюючи постачання надійного обладнання в оптимальні терміни, введення його в експлуатацію і забезпечення сервісного обслуговування. Висока якість і професіоналізм – основні показники компанії.
Компанія «Kumkaya» є єдиним офіційним представником Турецького хлібопекарського обладнання в Україні. Асортимент компанії дозволяє вибрати найбільш підходящі моделі, відповідно до поставлених завдань: борошнопросіювачі, машини для замісу тіста (тістоміси), машини для поділу тіста, тістоокруглювачі, камери попередньої витримки, тестозакатуючі машини, шафи остаточної витримки, хліборізальні машини, ротаційні печі, подові печі, тунельні печі та автоматичні хлібопекарські лінії.

На сайті www.kumkaya.ua ви можете отримати всю необхідну інформацію про хлібопекарське і кондитерське обладнання, його технічні характеристики і особливості, переваги і функціональні можливості, правила експлуатації.

Якщо зараз ви шукайте обладнання для пекарні або кондитерської, то компанія «Kumkaya» стане надійним партнером у налагодженні хлібопекарського бізнесу.

Щорічно компанія «Kumkaya» організовує Виставку-Шоурум. Не зважаючи на складні умови, цей рік не став виключенням.

Команда «Kumkaya» запрошує виробників хліба відвідати захід, що відбудеться 16 жовтня в м. Черкаси.

На виставці будуть діяти ексклюзивні знижки на весь спектр обладнання.

Фуршет й проживання в комфортабельному готелі – за рахунок компанії Kumkaya.


Місце проведення: м.Черкаси, вул.Добровольського, 1/8,
Дата: 16.10.2020
Початок: 11:00

За детальною інформацією звертайтеся за телефонами: +38 093 720 77 34; +38 096 399 79 79.

Заявку на участь у виставці-продажу надсилайте на електронну адресу: office@kumkaya.ua,
вказавши ПІБ та телефони учасника.

  • Поділитись: