В умовах пандемії COVID-19 і обмежень на ведення бізнесу більшість компаній змушені балансувати між виживанням і збереженням потенціалу до відновлення після кризи.
Команда юристів компанії «АСА» створила платформу «FAQ» з питань карантину для Малого та Середнього Бізнесу. За допомогою платформи власники та управлінці  знайдуть розгорнуті консультації на низку «гарячих» питань, які виникають щодня, під час карантину та дистанційної роботи.

На сайті Ви знайдете основні  шаблони документів,  які поділені на розділи: трудові, договірні відносини, податки, довідки ТПП, суди, тощо.

Якщо користувач не знайде відповідь щодо діяльності свого бізнесу на час запроваджених заходів – можна залишити питання на платформі та отримати відповідь від правників. Такі собі готові рішення, які допоможуть вирішити проблему ще на етапі її виникнення. Наприклад, потрібно юридично закріпити відносини з орендатором, вам говорять що зробити, а у відповідному розділі сервісу  можна отримати  інструмент як це зробити – і ви вже захищені.

Наразі, на платформі усі документи у вільному доступі, інформація буде оновлюватися у відповідності до змін законодавства та питань, які будуть надходити від підприємців.

Ідея народилась, коли юристи команди здійснювали правову підтримку бізнесу на початку карантину та паралельно надавали розгорнуті відповіді на Гарячий Лінії СУП.

СЕО компанії надихнула команду – декілька тижнів правники створювали  юридичні рецепти, які допоможуть бізнесу після карантину і попередять можливість бути  втягнутими в судові процеси, адже  відповіді на спірні питання є вже  сьогодні.

«Ми не медики, які щодня рятують життя, не вчені, які працюють над розробкою вакцини. Ми юристи, які розбираються у нових траблах, пов’язаних із введенням карантину по всьому світу  і ми можемо допомогти . Ця платформа – внесок в подолання бізнес кризи»

– вважає СЕО компанії.


Користуйтеся на здоров’я і бережіть свою справу!
Посилання:  https://asalfg.com/lawyer-home

  • Поділитись: