«Хлібопекарський бізнес у сучасних реаліях»:

онлайн конференція

 

3 та 10 серпня відбулася онлайн конференція «Хлібопекарський бізнес у сучасних реаліях», яка була організована агентством «Марко Пак» і проводилася на платформі ZOOM. Всеукраїнська асоціація пекарів – офіційний партнер конференції.

Під час зустрічей розглядалися вітчизняні й світові тенденції, сучасні технології виробництва і упаковки хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів, а також обговорювалися можливі рішення у подоланні нових викликів. Серед учасників конференції: керівники хлібопекарських і кондитерських підприємств, директори з якості, начальники департаментів постачання, головні інженери, начальники виробництв, технологи і начальники лабораторій

 

В рамках програми першого дня свої доповіді представили компанії «БКК», «Ласий Кошик», Best Way Foods, Chopin Technologies, «БАКІТО», «Хімлаборреактив», Chanta Mount, а також Всеукраїнська асоціація пекарів і Одеський Національний Технологічний Університет (ОНТУ). Вони розповідали про:

– ситуацію на українському ринку хлібобулочних виробів;

– роботу своїх підприємств в умовах військової агресії;

– підходи до відновлення постраждалих від агресії РФ підприємств;

– сучасні технології збільшення термінів придатності борошняних виробів;

– розвиток вітчизняної системи оцінки технологічних властивостей та показників якості зерна в умовах Євроінтеграції;

– використання  сучасного  лабораторного обладнання для контролю ефективності виробництва та отримання кінцевого продукту із заданими показниками якості;

– контроль якості сировини і готової продукції для борошномельної та кондитерської галузей.

В ході другого дня виступили представники громадської Спілки «Борошномели України», компаній «Ітак», «Зееландія», Maresto, «ПроТекСістемс», DELA EnergyGroup, Mühlenchemie, Chopin Technologies і ОНТУ. У своїх виступах спікери розкрили такі теми:

  • Ситуація на ринку зерна та борошна.
  • Актуальні тенденції й особливості упаковки для ХБВ.
  • Ефективний контроль якості в хлібопекарському виробництві.
  • Інноваційні рішення для хлібопекарського бізнесу у сфері обладнання.
  • Гармонізація стандартів як складова гарантованого сталого розвитку зернозаготівельної, зернопереробної та хлібопекарської галузей в умовах Євроінтеграції.
  • Впровадження сонячної енергії на зернопереробних підприємствах: зниження витрат та викидів СО2.
  • Стандартизація та коригування якісних показників борошна для різних видів хлібобулочних виробів.

Участь в онлайн конференції взяли понад 100 спеціалістів різних підприємств, діяльність яких прямо чи опосередковано пов’язана з виробництвом хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів, серед учасників – багато працівників компаній – членів Всеукраїнської асоціації пекарів.

 

Розгорнутий звіт про онлайн конференцію читайте в журналі «Світ Продуктів» №2, 2022, який вийде друком на початку вересня.

 

За додатковою інформацією звертайтесь:

+38 (095) 091 41 27

event@mirupak.kiev.ua

 

  • Поділитись: