8 червня в Міжнародному виставковому центрі Києва пройшло офіційне нагородження переможців дегустаційного конкурсу в рамках 15-й міжнародної спеціалізованої виставки «Хлеб/КондитерЭкспо 2010». Всі зразки хліба, представлені групою компаній «Хлібодар», були відмічені високими нагородами.

Виставка «Хліб/КондитерЭкспо 2010» – один з найбільш популярних і представницьких виставкових заходів галузі в східній Європі. Одержати нагороду на дегустаційному конкурсі – означає одержати підтвердження, що продукція підприємства-виробника відповідає світовим стандартам якості.

У конкурсі брали участь близько 200 виробників з України. Досвідчене жюрі на професійній дегустації оцінювало смакові якості продукції провідних торгових марок.

Кожен хлебокомбинат групи компаній «Хлібодар» представив на конкурс зразки своєї продукції. Всі зразки одержали найвищу оцінку жюрі і були відмічені медалями за якість. Хлібодар – єдина торгова марка Запорізької області, яка одержала нагороди. Всього в активі компанії 3 золотих 3 срібних і 1 бронзову медаль.

На урочистій церемонії всі нагороди одержував керуючий директор ГК «Хлібодар» Борис Шестопалов.

«Наші сьогоднішні нагороди – це індикатор позитивного результату проведених за останній час модернізацій всіх наших підприємств. Наступного року ми плануємо завоювати всі золоті медалі на конкурсі, у тому числі і в категорії кондитерські вироби».

  • Поділитись: