Шановні колеги!

Дозвольте повідомити Вам, що з початку 2019 року до Всеукраїнської асоціації пекарів приєдналися нові учасники:

Що ви знаєте про «Галафрут»?

Компанія «ГАЛАФРУТ» — це виробник смако-ароматичних наповнювачів, яка реалізує свою продукцію під торговою маркою «DELICIA».

Підприємство оснащене сучасним обладнанням, що дозволяє виготовляти продукцію високої якості. Має сертифікат міжнародного стандарту ISO 22 000. Компанія пропонує багатий асортимент різних смаків натуральнихфруктовихнаповнювачівдля кондитерських та хлібобулочних виробів:відкритих пирогів, круасанів, пиріжківта листкових виробів.

Головні принципи роботи «Галафрут» – це безперервне вдосконалення, чітка організація, високі вимоги до якості продукції та рівня обслуговування, індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Вітаємо нового члена ВАП – ПП «Хорольська механізована пекарня»

Основна продукція підприємства – хліб та хлібобулочні вироби. Продукція орієнтована на внутрішній ринок.

На підприємстві запроваджена система управління якістю продукції ХАССП. Продукція під ТМ «Хорольський хліб» відповідає сучасним вимогам та стандартам якості в Україні, що засвідчується сертифікатом ISO 22000.

Підприємство – постійний учасник конкурсів та ярмаркових заходів, що проходять в Україні. Продукція відзначена дипломами загальнонаціональних конкурсів «Вища проба», «Чумацький шлях» та інші нагороди.

ПП «Хорольська механізована пекарня» неодноразово  виборювала нагороди  у конкурсах «Кращі товари Полтавщини», отримала  відзнаку в номінації «Кращий підприємець Полтавщини 2018». Державне підприємство «Полтава стандарт метрологія» вже сьомий рік поспіль провело обласний конкурс-дегустацію «Полтавський Великдень». Переможців визначали в двох номінаціях: «Краща продукція за смаковими якостями» та «Краще оформлення паски». До участі в цьому змаганні з професійної майстерності традиційно запросили всі хлібопекарні підприємства Полтавщини, від великих хлібозаводів до фізичних осіб – підприємців. 2019 року відгукнулося 7, вони представляли 14 видів продукції (10 масового виробництва та 4 немасового)ПП «Хорольська механізована пекарня» представили на розгляд конкурсної комісії  здобу великодню «Оригінальна» та кулічі «Святковий»  і «Мозаїка». До складу конкурсної комісії, яку очолила генеральний директор ДП «Полтава стандарт метрологія» Алла Миронова, увійшли представники санепідемслужби, Полтавського університету економіки і торгівлі та досвідчені фахівці закладів громадського харчування. Родзинкою цьогорічного конкурсу стало те, що він отримав благословення Високо преосвященного Владики Філіпа та Преосвященного Владики Федора. На дійство особисто завітав отець Іван, він подякував хлібопекарям за те, що вони без перебільшення «вклали у священий хліб душу».

Чимало пасхальних виробів без перебільшення являли собою шедеври кулінарного мистецтва: величезні та смачні храми, писанки, казкові персонажі із солодкої мастики… Дехто оформив свою випічку у національному стилі, зокрема, прапори України тут можна було побачити не лише у так би мовити традиційному вигляді, а й у вигляді смачної випічки з логотипом «Україна єдина» та викладеним з барвистих крашанок.

ПП «Хорольська мехпекарня» отримала відразу два дипломи: і за смакові якості, і за оригінальне оформлення виробів.

Компанія «Бакерес–Україна»

Компанія «Бакерес–Україна» функціонує на території України з 2018 року. Ми є офіційним представником польської компанії BAKERES в Україні. Підприємство здійснює імпорт обладнання та товарів для хлібопекарської галузі, а також подальший їх продаж на території України. Одним із додаткових напрямів діяльності є надання послуг з проектування та технічного обслуговування обладнання для хлібопекарської галузі.

Постійні клієнти компанії гідно оцінили запропоноване нами хлібопекарське обладнання. Наші клієнти отримують комплексні рішення, які відповідають індивідуальним вимогам їхнього  бізнесу.

На сьогодні компанія «Бакерес-Україна» має багатий досвід роботи в галузі та пропонує  широкий вибір вузькоспеціалізованого обладнання від багатьох європейських виробників, яке користується попитом серед українських підприємств хлібопекарської галузі. Зокрема: є офіційним представником в Україні компанії «Tagliavini» (Італія). Нашими партнерами також є компанія «Sottorivа» – знаний європейський виробник хлібопекарського обладнання.

Ми пропонуємо широкий вибір вживаного обладнання як після реставрації так і демонтованого, реставрацію якого клієнт проводить самостійно. Ми здійснюємо поставку якісного та надійного обладнання в оптимальні терміни, вводимо його в експлуатацію та забезпечуємо сервісне обслуговування. На підприємстві працюють висококваліфіковані працівники, які готові надати технологічну підтримку.

Бакерес-Україна – це відповідальна, надійна та кваліфікована команда однодумців, робота яких, понад усе, спрямована на задоволення потреб клієнтів. У нас Ви можете отримати такий комплекс послуг як проектування, кваліфікований підбір професійного обладнання, монтаж та підключення, гарантійне сервісне обслуговування, бездоганну роботу проданого нами енергоощадного обладнання, навчання Вашого персоналу.

Наш девіз – надати клієнтам професійну допомогу на кожному етапі процесу − від розробки технологічних рішень до впровадження у виробництво, забезпечити ефективне і швидке технічне та технологічне обслуговування виробництва , а також індивідуальну адаптацію до потреб клієнтів.

На сайті нашого партнера bakeres.pl Ви знайдете широкий асортимент хлібопекарського обладнання, тут представлений далеко не весь перелік наявного обладнання, тому існує можливість доставки «під замовлення».

  • Поділитись: