Шановні колеги!

Дозвольте повідомити Вам, що в 2019 році до Всеукраїнської асоціації пекарів приєдналися нові учасники:
Знайомтесь: ТОВ «Хлібозавод №10» в місті Дніпро


ТОВ “Хлібозавод №10» є розвиненим підприємством, оснащеним новим сучасним обладнанням, із цехами й підрозділами, спрямованими на випуск високоякісної, конкурентоспроможної хлібобулочної продукції. Виробничі, складські й допоміжні приміщення запроектовані з урахуванням технологічного процесу й з дотриманням вимог санітарних правил для підприємств хлібопекарської промисловості. Завдяки сучасному устаткуванню й традиційним технологіям виробництва хлібобулочної продукції із пшеничного й житнього борошна, опарному способу тістоприготування із застосуванням порційного методу приготування напівфабрикатів у діжах, виробництву житньо-пшеничних сортів хліба на заварках, рідких житніх заквасках, а також використанню високоякісної вітчизняної сировини, забезпечені не тільки висока якість і смакові властивості вироблених виробів, але й збережені їхня цінність і корисність через застосування натуральних інгредієнтів. Широкий асортимент продукції ТОВ «Хлібозавод № 10» включає не тільки різні сорти хліба, багетів та булок, майстрині виготовляють і неймовірні, найсолодші, пишні та м’які, з хрусткою підсмаженою скоринкою і дивовижним декором весільні короваї.

На всю продукції підприємством отримані «Висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи», «Протоколи досліджень за показниками безпеки», «Протоколи випробувань продукції щодо вмісту ГМО». Продукція відповідає вимогам нормативних документів. На підприємстві з 2014 року функціонує інтегрована система менеджменту якості та безпеки, сертифікована на відповідність міжнародним стандартам ISO 9001:2008- ДСТУ ISO 9001:2009 та ISO 22000:2005-ДСТУ ISO 22000:2007. Протягом останніх трьох років були повністю переоснащені дві технологічні лінії з виробництва пшеничних сортів хлібобулочних виробів, що дало змогу вдосконалити технологічний процес приготування хліба та покращити якість продукції. Крім того, вдалось на 15% підняти ККД обладнання. Підприємство займає передові рубежі на хлібному ринку Дніпропетровського регіону, освоївши ринки збуту і в інших областях України: Запорізькій, Кіровоградській, Полтавській, Донецькій.
http://hleb10.com/onas.html

Смакуйте Переяславські хлібобулочні вироби!

ТОВ «МИЗА» сьогодні динамічно розвивається. Підприємство продовжує традиції Українського хлібопечення наших бабусь і матусь у гармонійному поєднанні з сучасними технологіями, адже хліб та хлібобулочні вироби є одним з найважливіших продуктів  споживання.  На підприємстві хлібобулочні вироби виготовляються з 1985 року. Нині підприємство оснащене сучасним виробничим обладнанням світових лідерів у сфері хлібопечення.  На підприємстві діє система управління безпечністю харчових продуктів (сертифікатISO22000) та система управління якістю (сертифікат ISO9001:2015).

На виробництві ретельно ведеться вхідний контроль якості. Для виготовлення продукції надходить лише екологічно чиста, натуральна сировина, заборонено використовувати консерванти, домішки та барвники.  У асортименті продукції підприємства – більше, ніж 40 найменувань хлібобулочних виробів! Ми постійно вивчаємо попит споживачів, аналізуючи потреби та побажання покупців, запроваджуючи нові вироби.  Колектив підприємства об’єднаний спільною метою – виготовлення високоякісної корисної продукції з апетитним виглядом і смаком, поєднуючи це з вартістю, доступною кожному Українському споживачеві!

  • Поділитись: