«ЧАНТА МАУНТ»: Давайте разом творити наше життя тут і зараз!

Компанія «ЧАНТА МАУНТ» – одне з найкращих в Україні автоматизованих індустріальних виробництв з мінімальною участю людини у процесі.

Ми поєднуємо потужне Українське традиційне хлібопекарське ремесло з найсучаснішими технологіями і виробляємо заморожені хлібобулочні вироби найвищої якості.

На базі підприємства створена потужна виробничо-технологічна лабораторія, яка здійснює контроль якості і безпеки процесів на кожному етапі виробництва від створення рецептури до відвантаження готової продукції.

Для забезпечення стабільно високої якості продукції ми використовуємо добірне українське борошно з високим вмістом клейковини та хлібопекарські інгредієнти від наших партнерів з Бельгії, Нідерландів, Франції та Німеччини.

Завдяки використанню живої закваски власного виробництва ми знизили вміст дріжджів до мінімуму.

Щоб відтворити властивості домашнього хліба, в нашій продукції на підприємстві застосовується технологія холодної ферментації. Для реалізації технології встановлена камера з постійною температурою +(-5) С.

Внаслідок цього процесу тісто не перекисає і добре розпушується, утворюючи крупну структуру, а готовий продукт відрізняється вологим м’якушем з відкритою, крупною порою та характерним скляним блиском.

Щоб зберегти структуру тіста, було встановлено німецьку автоматизовану лінію для роботи з м’якими видами тіста з принципово новим підходом. На відміну від традиційних тістоподільних машин зі стресовою механічною обробкою тіста, ми використовуємо систему м’якого безстресового розподілу. В результаті дбайливого формування тістової заготовки наша продукція зберігає крупну нерівномірну пористість, притаманну традиційним артизанським сортам хліба.

Тістові заготовки проходять процес вистоювання при температурі до +28С. Під час цього процесу в продукті продовжують накопичуватись ароматичні кислоти, які надають хлібу неповторний аромат та смак.

Наслідуючи кращі хлібопекарські традиції, ми випікаємо хліб в печі з кам’яним подом. Це додає йому ідеальну хрумку скоринку і дозволяє залишатись свіжим протягом тривалого часу.

Майже випечений виріб піддається шоковій заморозці при температурі  -35С, що порівняно зі звичайними режимами заморозки дозволяє зберегти незмінною форму, структуру та поживні якості продукту.

На Чанті ми поєднали найкращий досвід і передові технології харчової промисловості з актуальним запитом суспільства на здоровий спосіб життя, здорове усвідомлене харчування.

Наш підхід:

  • Відкритість до нового.
  • Активна життєва позиція.
  • Відповідальність перед клієнтами, партнерами, суспільством.
  • Пріоритет якості продукту, бізнес-процесів, життя в цілому.
  • Свідоме використання ресурсів та дбайливе ставлення до планети.

Давайте разом творити наше життя тут і зараз! Запрошуємо до співпраці.
ТОВ «ЧАНТА МАУНТ»: facebook.com/ChantaMountchanta.ua

Знайомтесь: ТОВ «БІО ХЛІБ» торгова марка «МілльВілль» в Києві

ТОВ «БІО ХЛІБ» торгова марка «МілльВілль» – це справжній корисний хліб виготовлений на живих заквасках.

Засновники торговельної марки «МілльВілль» – справжні поціновувачі хліба, які глибоко шанують пекарську справу. Вивчаючи хлібні традиції багатьох країн світу, вони зібрали кращі рецепти з Європи. Недаремно назва бренду «МілльВілль» у перекладі з французької буквально – тисяча міст. Починаючи з 2008-го року, команда однодумців почала виробляти власний хліб. «МілльВілль» був одним з перших в Україні, що представив покупцям такі хліби як німецький шварцброт, італійську чіабату, «Ризький», «Норвезький зерновий», «100% житній фінський», «Литовський», Багет класичний Паризький, Молдавські вертути, Грецькі пироги та філо. Сьогодні, через майже 10 років з моменту заснування компанії, асортимент бренда значно розширився і становить вже понад 60 хлібних виробів. Серед них багети, булочки, круасани та листкові вироби, та звичайно ж, хліб. Це хліба заварні, цільнозернові, житні, мультізернові. Кожна рецептура хлібу це унікальна рецептура.

Технологи компанії відмовилися від прискорювачів процесів (сумішей та поліпшувачуй). Процедура приготування тіста проходить за рідкісними, на сьогоднішній день технологіями, ці використання тривалого процесу дозрівання тіста, або тістових заготовок. Це пророщування зерна, заквашування зерна, здроджування заварок. Тривалисть виготовлення партії хліба триватиме від 15 годин до 3 діб. Саме в цім і криється секрет неповторного смаку, насиченого аромату і стійкої свіжості хлібобулочної продукції «МілльВілль».

Особливе місце в асортименті займає бездріжджовий або хліб на заквасці. Виготовлений на заквасці, він легше засвоюється організмом та полегшує процес травлення. Це хліб який мае в собі так важливі нашому організму мікроелементи та кислоти. Спеціально для прихильників здорового харчування «МілльВілль» створив інноваційну лінійку цільнозернових хлібів. Розроблена за німецькими технологіями, ця продукція відповідає вимогам дієтологів. Цільне зерно містить усі корисні елементи, закладені природою, його багатий вітамінно-мінеральний комплекс насичує організм важливими для здоров’я поживними речовинами. Не що давно технологи розробили хліб безглютеновий та отримали сертифікат відповідності. У «МілльВілль» працюють професіонали, що постійно вивчають технології різних хлібних шкіл Європи. Вони знають, де необхідне новітнє обладнання, а де – автентичне знаряддя. Тому на виробництві, поряд з сучасними печами з цифровими панелями управління, знайшов застосування млин з кам’яними жорнами, незамінний при дробленні цільного зерна. «МілльВілль» створює команда, закохана у хлібну справу. Це близько 200 чоловік, які працюють, як єдиний організм. Для них пекарська праця – набагато більше, ніж робота. До кожного спеченого хліба люди ставляться з особливою теплотою і любов’ю, вкладаючи в нього частинку своєї душі.

Пекарня «Височанка» – бабусині рецепти на сучасний лад

“ТзОВ «Дельта-98” є потужним підприємством хлібопекарської галузі і маючи 20-річний досвід у хлібопекарській справі та десятки відкритих торгівельних точок власної мережі, ми знаємо, чого хочуть наші покупці і вміємо це реалізувати. Тому і була створена торгова марка «Височанка». «Височанка» – це калуська хлібопекарня європейського зразка, у якій якість продукції цінується понад усе! Адже осягаючи мистецтво хлібовипікання шукаємо лише найкращі рецепти приготування хліба, булочок і печива. На сьогодні, в асортименті підприємства більше 50 видів продукції, серед яких є новинки, що зорієнтовані на сучасні тренди та тенденції – хліб з додаванням свіжих овочів та суперфудів (льону, гарбузового насіння). З постійним розвитком «Височанки» незмінним є лише одне – щоб хліб був смачним, випікати його потрібно з особливою любов’ю і турботою. Тому ми вкладаємо у кожен хліб не лише тепло своїх рук, а й сердець. Продукція, яку ми пропонуємо, готується виключно з натуральних продуктів, без використання барвників, ароматизаторів, маргарина чи підсилювачів смаку. Тому смак наших виробів – це смак справжньої домашньої випічки, але удосконалений на вимогу сучасного світу. Уся продукція «Височанки» випікається лише з використанням високоякісного борошна і дріжджів. Тому наш хліб завжди пухкий та духмяний, круасани – з хрусткою рум’яною скоринкою, а печиво має незмінно досконалий смак. Спеціально створену для дітей продукцію, що виготовляється під торговою маркою «Пумка», завдяки натуральним інгредієнтам та надійній рецептурі мами зі сміливістю можуть давати своїм дітям. Адже наше печиво, булочки та круасани – це не тільки смакота, а і чудовий перекус, коли ви з малятком перебуваєте на тривалій прогулянці або в дорозі Далі – більше, адже у цьому році «Височанка» відкриває нові потужності, де кожен цех оснащений високопродуктивним обладнанням та сучасним програмним забезпеченням автоматизованої системи управління виробництвом. Нова, повністю автоматизована лінія випікання чіабати дозволить ще більше розширити наш асортимент та масштабно збільшити обсяги виробництва. Тож серед головних принципів «Височанки», що забезпечують їй багаторічну довіру і популярність серед покупців усієї Івано-Франківської області – найвища якість інгредієнтів і готової продукції.

  • Поділитись: