Історична довідка ТОВ «БАХМУТ-ХЛІБ»

Торгівельна марка «КОРОВАЄВО»

ТОВ «БАХМУТ-ХЛІБ» веде свою історію з 1928 року. Всі послідовні роки і до сьогоднішнього дня ми розвиваємося в плані технічного оснащення, впровадження інноваційних технологій. З того часу і по нинішній день на підприємстві не припиняються реконструкції, націлені на забезпечення якості продукції та покращення умов праці. У зв’язку з цим у 2020 році було введено в дію дві німецькі комплексно-механізовані лінії, на яких випікають подові сорти хліба та батони. Завдяки чому потужність виробництва збільшилась до 35 тонн за добу.

Власна продукція ТОВ «БАХМУТ-ХЛІБ» реалізується під Торговою Маркою «КОРОВАЄВО», асортимент досягає 50 найменувань хлібобулочних виробів та 40 найменувань кондитерських виробів.

«Родзинкою» виробництва продукції нашого підприємства є поєднання старовинних традицій з сучасними технологіями. Продукція виготовляється з натуральної сировини. Фахівці постійно працюють над вдосконаленням технологічного процесу, особлива увага приділяється контролю за якістю та безпечністю продукції. На підприємстві впроваджені та діють: Система управління безпечністю харчових продуктів (згідно ДСТУ ISO 22000:2019), Система управління якістю (згідно ДСТУ ISO 9001:2015), Система екологічного управління (згідно ДСТУ ISO14001:2015).

ТОВ «БАХМУТ-ХЛІБ» розвиває власну торгівельну мережу з сучасними павільйонами, де завжди присутній весь асортимент свіжої випічки та кондитерських виробів. Географія збуту не обмежується тільки рідним містом. Постачання товару відбувається по Донецькій та Луганській областях своїм спеціалізованим автотранспортом.

Головна мета ТОВ «БАХМУТ-ХЛІБ» – забезпечення лідируючого положення компанії на ринку на основі задоволення  різноманітних вимог споживачів у відповідності з міжнародними та вітчизняними стандартами.

Політика підприємства – здорове харчування нації, хліб в кожний дім.

Контакти для зв’язку: тел. (0627)44-17-89;  Emailoffice@xk.dn.ua

  • Поділитись: