ТОВ “Золотий коровай”  – потужне підприємство галузі, що вже понад 40 років забезпечує житомирян свіжим, запашним хлібом. Товариство випускає продукцію під брендом “Хліб Житомира”

          Першу хлібину на виробництві було виготовлено наприкінці грудня далекого 1981 року. Сталося так, що на сьогодні це єдине підприємство хлібопекарської галузі такого масштабу, що продовжує працювати в місті Житомирі.

          Сьогодні асортимент підприємства  налічує понад 100 найменувань хлібобулочної продукції, якою щодня ласують житомиряни.

        

         Наше завдання – відкрити багатство різноманітності смаків і поділитися із нашими споживачами. Саме це ми робимо завдяки серії  «Буланже». Кожен із видів, має свою особливість, що вирізняє його з поміж інших.

Є декілька особливостей, що роблять цей хліб “унікальним” в своєму сегменті:

– однією з особливостей є процес заварювання тіста;

– а ще ручна робота та постійний контроль протягом усього довгого  процесу (понад 10 годин).

     

            Товариство, як справжній лідер у хлібопекарській галузі в регіоні, з розумінням ставиться до непростих умов, у яких сьогодні живуть українці, та утримує свою цінову політику на рівні довоєнного часу. Та продовжує робити це, не зважаючи на суттєве здорожчання як сировини, так і паливно-мастильних матеріалів.

У такий нелегкий час ТОВ “Золотий коровай” і надалі продовжує підтримувати тих, хто найбільше цього потребує – людей, які живуть в тимчасово окупованих територіях, внутрішньо переселених осіб та малозабезпечені сім’ї, тому що лише разом об’єднавшись і працюючи на благо нашої держави.

          Ми обов’язково станемо ще сильнішими, аби разом пережити ці важкі дні й гідно зустріти нашу Перемогу. Своєю щоденною працею ми наближаємо її.

  • Поділитись: