ТОВ «ПОЛТАВАХЛІБ-3»

Товариство з обмеженою відповідальністю «ПОЛТАВАХЛІБ-3» є одним із провідних постачальників хлібобулочних виробів у Полтавській області. Ми виробляємо більш ніж 80 найменувань продукції, що включають різноманітні сорти хліба та булочок, що виготовлені під торговою маркою «Короваєво». Наша продукція користується широким попитом серед населення не тільки Полтавської області, а й за її межами.

Понад усе ми цінуємо довіру споживачів, забезпечуючи традиційно найвищу якість наших виробів. На підприємстві впроваджені системи управління безпечністю харчових продуктів, екологічного управління та управління якістю.

Продукція «ПОЛТАВАХЛІБ-3» виготовляється виключно з натуральної сировини, без використання консервантів та ГМО. Свіжий хліб та ароматна випічка своєчасно доставляються на прилавки магазинів.

 

Унікальний професійний досвід, висока якість нашої продукції, майстерність та збереження кращих традицій хлібопечення завдяки нашим співробітникам.

Чому ми вважаємо себе справжніми фахівцями виробництва хліба? Доказом цього є дипломи, які отримують наші хлібобулочні вироби.

  • Поділитись: