Зберігаючи піввікові традиції, створюючи та застосовуючи найкращі сучасні технології хлібопекарського мистецтва ТОВ «Миколаївський хлібозавод №1» виробляє по-справжньому смачну, корисну для здоров’я та незмінно якісну продукцію доступну кожному жителю Миколаївської та Херсонської області.

Наші цінності, це незмінна якість, ефективне виробництво, клієнтоорієнтованість, відповідальність, постійне вдосконалення, згуртована командна робота.

Працюючи з 1970 року,  та маючи потужність 100 тонн хлібобулочної продукції на добу, ми залишаємось лідером у галузі виробництва хлібобулочних виробів в нашому регіоні, та працюємо за класичними українськими рецептами, згідно з державними стандартами.  На підприємстві впроваджена та сертифікована система управління безпечністю харчових продуктів за вимогами ДСТУ ISO 22000:2019.

Продукція, випікається висококласними фахівцями, це забезпечує незмінну якість, відмінний смак, дозволяє подовжити термін зберігання виробів в домашніх умовах.

Асортимент налічує понад 80 найменувань. Це хлібобулочні та здобні вироби, серед яких традиційні й нові пшеничні та житні види хліба, а також батони, рогалі та булочки на різний смак.

Підприємство плідно співпрацює з бюджетними організаціями, асортимент широко представлений у національних та місцевих торговельних мережах.

ТОВ «Миколаївський хлібзавод №1» має відзнаки профільних виставок та конкурсів. Серед них «100 кращих товарів року», «Краще підприємство року м. Миколаєва» та інші.

  • Поділитись: