ТОВ «Кременчуцький хлібокомбінат»

Сьогодні ТОВ «Кременчуцький хлібокомбінат» це – потужне сучасне підприємство, це – надійний партнер по бізнесу, це – гарант високої якості.

Історія ТОВ «Кременчуцький хлібокомбінат» починається в далекому 1966 році. З того часу минуло 56 років і сьогодні підприємство працює так, аби хлібобулочна продукція була доступною, смачною та різноманітною.

Продукція ТОВ «Кременчуцький хлібокомбінат» реалізується під ТМ «Короваєво».

Впродовж останніх років було придбане нове обладнання для технологічних ліній по виготовленню батонів та булочних виробів, а також пакувальне обладнання. ТОВ «Кременчуцький хлібокомбінат» має сучасну виробничо-технологічну акредитовану лабораторію, фахівці якої ведуть постійний контроль від постачання сировини до упаковки продукції.

На підприємстві впроваджена та діє Система управління безпечністю харчових продуктів (згідно ДСТУ ISO 22000:2019).

Для нас найголовнішим є визнання нашої продукції покупцями. Підприємство випускає продукцію тільки з натуральної сировини.

Досвідчені та майстерні спеціалісти постійно працюють над удосконаленням якості традиційних видів продукції і розробкою нових видів хлібобулочних виробів. Підприємство випускає понад 60 виді продукції: пшеничні, житньо-пшеничні сорти хліба, батони та різноманітні булочні та сухарні вироби.

У підприємства є свій автопарк, машини якого забезпечують своєчасну доставку продукції в торгові точки міста. Але географія збуту не обмежується тільки рідним містом. Наші хлібобулочні вироби поставляються далеко за межі Полтавської області.

Хліб має рідкісну властивість – він не приїдається, не може набридати, не втрачає своєї привабливості, зберігає здатність залишатися корисним навіть тоді, коли його використовують в їжу не одразу.

Шановні клієнти! Ми допоможемо Вам зорієнтуватися у тій великій кількості пропозицій і зробити правильний вибір, який відповідає бажанням і потребам кожного, хто хоче їсти якісний, смачний, духмяний хліб.

Наші контакти: 39630, м. Кременчук, Полтавська обл., вул. Миколи Кучми, 2

тел.: (05366) 3-30-79, (05366) 3-51-85; Е-mail: office_krm@korovaevo.com

 

  • Поділитись: