ТОВ «Кіровоградхліб 2014»

Свою історію наше підприємство починає з далеких післявоєнних років, коли наказом Народного Комісара харчової промисловості УССР від 12 липня 1945 року за №188 Кіровоградське заводоуправління, до складу якого входили хлібозавод №1 і пекарня №2, було перейменовано в «Кіровоградський хлібокомбінат».

Йшли роки, місто росло. Відповідно зростала потреба в хлібобулочних виробах. Потрібно було збільшувати потужності. І, відповідно до рішення виконкому Кіровоградської Ради, було прийнято рішення № 515 від 30 червня 1961 року про виділення земельної ділянки в районі Нової Балашівки на розі вулиць Аерофлотська і Козакова, площею 1,64 га під будівництво хлібозаводу.

У листопаді 1969 року хлібозавод був зданий в експлуатацію.

На той час на хлібозаводі були встановлені 6 печей ФТЛ-2, які працювали на рідкому палеві.

На початку 70-х років почалась модернізація заводу, спочатку виробництво було переведено на газоподібне паливо, а с часом всі печі було заміно на сучасні тунельні, с продуктивністю 16-18 тон на добу кожна.

У 1975 році підприємство входило до складу Кіровоградського виробничого об’єднання хлібопекарської промисловості, як одиниця Укрхлібпрому. З жовтня 1989 року – самостійна юридична особа – Кіровоградський хлібозавод №3.

З того часу Кіровоградський хлібозавод постійно оновлюється технологічно і технічно

, аби відповідати сучасним стандартам.

На сьогоднішній день наше підприємство залишається основним виробником та постачальником хлібобулочних виробів в Кіровоградський області та за її межами.

Асортимент продукції, найвищої якості, під торговою маркою «Короваєво» перевищує 60 найменувань.

На підприємстві не припиняється реконструкція, яка націлена на покращення умов праці та забезпечення якості продукції, впроваджена і підтримується в робочому стані система управління безпечністю харчових продуктів (система НАССР), діє атестована лабораторія яка оснащена сучасними засобами вимірювальної техніки та укомплектована висококласними фахівцями з великим досвідом роботи.

«Родзинкою» виробництва продукції нашого підприємства є поєднання старовинних традицій з сучасними технологіями. Продукція виготовляється з натуральної сировини, без використання хімічних добавок, поліпшувачів, барвників, консервантів.

Та найбільша цінність підприємства – працівники, справжні фахівці своєї справи, закохані в свою професію. Їхні невтомні руки цілодобово чаклують над головним продуктом харчування.

Фахівці постійно працюють над вдосконаленням технологічного процесу, особлива увага на підприємстві, приділяється контролю за якістю продукції.

 

  • Поділитись: