ТОВ «Агробізнес» – про нас

Компанія «Агробізнес» заснована у 2000 році. Тоді ж було збудовано два млини потужністю 35 т. В 2002 році зведена пекарня потужністю 23 т. На початку своєї діяльності підприємство обмежувалось виробництвом борошна та наданням транспортних і посередницьких послуг.

До 2002 року кількість млинів зросла до п’яти і їхня сумарна потужність становила 500 т на добу. Це дозволило реалізовувати більше борошна як для своїх потреб, так і для споживачів. Борошно постачалося для підприємств Чернівецької, Тернопільської, Львівської, Волинської, Житомирської, Івано-Франківської областей.

У 2002 році було придбано хлібоприймальне підприємство, яке дало змогу зберігати, сушити, очищувати та відвантажувати зерно.

Паралельно з виробництвом хлібобулочних виробів та борошна компанія створювала парк техніки для збору й перевезення врожаю зернових, кукурудзи, соняшнику та цукрового буряку. У такий спосіб було завершено створення повного циклу виробництва − від забезпечення сировиною до виготовлення високоякісних хлібобулочних виробів.

Поступово підприємство нарощувало обсяги виробництва і у 2004 році було викуплено Волочиський хлібокомбінат. Після повної реконструкції та придбання найсучаснішого європейського обладнання, у 2005 році запрацювало нове виробництво. Запуск хлібокомбінату дозволив значно збільшити обсяги виробництва продукції. Якщо міні-пекарня виготовляла 23 т хлібобулочних виробів за добу, то хлібозавод − 100 т. І це за умови значно ширшого асортименту продукції, який зараз складається зі 120 найменувань.

У 2009 році було викуплено Волочиський агропостач, до складу якого входить і нафтобаза.

У 2010 році було введено в дію Новоушицький хлібокомбінат. Це одне із найсучасніших підприємств хлібопекарської галузі України. Проектна потужність виробництва − 90 т хлібобулочних виробів на добу, а двох заводів і пекарні − 213 т на добу. Підприємство забезпечує потреби у продукції жителів багатьох областей України.

ТОВ «Агробізнес» має такі підрозділи:

  1. Головне підприємство, де розміщуються:

− виробництво борошна;

− автотранспортне підприємство, яке нараховує понад 530 автомобілів та центр обслуговування.

  1. Агропостач, де розміщуються комбайни HOLMER та CLASS, також з центром обслуговування.
  2. Хлібокомбінат у м. Волочиськ, міні-пекарня у м. Волочиськ, хлібокомбінат у м. Нова Ушиця, що здійснюють виробництво борошна та хлібобулочних виробів.
  3. Хлібоприймальне підприємство, що забезпечує прийом та зберігання зерна як для виробничих цілей, так і надання послуг для аграрного сектору.
  4. Нафтобаза з під’їзними коліями, яка вміщує близько 8 тис. т нафтопродуктів.
  5. Власну газову заправку та декілька паливно-заправочних станцій.

Сьогодні на підприємстві працює 3000 осіб.

Товариство має розгалужену дилерську мережу. Власним автотранспортом (вантажні автомобілі «Mercedes», «Volkswagen», «Renault», «ГАЗель») хлібобулочні вироби доставляються до 21 представництва: Київ, Вінниця, Житомир, Рівне, Луцьк, Львів, Стрий, Мукачево, Івано-Франківськ, Коломия, Чернівці, Хоростків, Тернопіль, Ланівці, Кам’янець-Подільський, Нова Ушиця, Хмельницький, Красилів, Шепетівка, Крижопіль, Балта.

Товариство підтримує тісні партнерські відносини з відомими українськими мережами: «АТБ», «Сільпо», «Фуршет», «Вопак», «Ашан», «NOVUS», «Таврія», «555-ТМ», «Колібріс», «Рукавичка», «Фора», «Копійка» та іншими. Продукція ТОВ «Агробізнес» користується великим попитом серед населення, бо відповідає найвищим показникам якості.

ТОВ «Агробізнес» має торгові відносини із багатьма країнами. У нашому списку: США, Канада, Китай, Гонконг, Тайланд, Сінгапур, Німеччина, Італія, Словенія, Чехія, Словаччина, Туреччина, Швейцарія, Швеція, Данія, Норвегія, Польща, Франція, Іспанія, Австрія, Угорщина, Болгарія, Сербія, Грузія і Латвія.

Компанія постійно бере участь у виставках державного та міжнародного значення, де неодноразово ставала переможцем.

Наші нагороди:

− відзнака «Лідер харчової та переробної промисловості України»;

− переможець Всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України»;

− за активну участь у ХХІІІ Міжнародній агропромисловій виставці «АГРО-2011» (м. Київ) та значний внесок у виробництво якісної продукції;

− за активну участь у загальнодержавній виставковій акції «Барвиста Україна»;

− гран-прі «Кращий продукт року» за високу якість та лідерські позиції;

− почесна нагорода «Лідер української економіки» за ефективність і результативність економічної діяльності, за оцінкою Асамблеї ділових кіл;

− «Кращі люди Хмельниччини» − за вагомі здобутки в галузі харчової та переробної промисловості;

− переможець Всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України» на регіональному етапі у номінації «Продовольчі товари».

Зараз, в непростих економічних умовах, підприємство постійно шукає можливості для розвитку. Закінчується будівництво надсучасного комбінату напівфабрикатів у м. Волочиськ. На завершальному етапі − впровадження міжнародної системи сертифікації HASSP.

Окрім економічних заходів, одним із основних напрямів діяльності товариства є спонсорські та соціально орієнтовані проекти.

Найпотужнішими з них є:

  • Всебічна підтримка Української армії та Воїнів АТО;
  • ТОВ «Агробізнес» є засновником проекту «Підтримка української армії в зоні АТО»;
  • Спонсорська підтримка національної збірної України з футболу серед ветеранів та Асоціації ветеранів футболу України;
  • Реконструкція футбольного стадіону м. Волочиськ.

У рідному місті підприємство створює чудові умови для розвитку спорту та популяризації здорового способу життя серед молоді. ТОВ «Агробізнес» є засновником футбольного клубу «Агробізнес», де виступають команди в Першій Лізі і Ветеранському Чемпіонаті України.

Також підприємство провело частковий ремонт на стадіоні в м. Нова Ушиця, де виступає команда «Агробізнес» в Чемпіонаті Хмельницької області.

Товариство надає всебічну допомогу для малозабезпечених сімей та шкіл-інтернатів в багатьох областях України.

  • Поділитись: