ФОП «Насадик Олег Васильович» – The Miller — український виробник крафтових жорнових млинів для помелу цільнозернового борошна в непромислових об’ємах. Дерев’яна частина млинів виготовленна  з масиву дерева — вільхи, а жорнова — з натурального граніту.  Це універсальна техніка для ідеального помелу різноманітних злаків: рису, пшениці, жита, спельти, ячменю.

Компанія The Miller заснована у 2015 році. За цей час вийшли на експорт в понад 10 країн світу, на різні континенти.

В лінійці продуктів – 8 моделей млинів власної розробки. Вони мають різну потужність –  можуть молоти  від 45 до 300 кг/год, тобто до 70 т борошна на місяць! Цього вистачить і для домашнього використання, і для комерційного. Як для фермерських господарств, пекарень, монастирів,  готельних комплексів, піцерій, так і для малих борошномельних підприємств.

Жорнові млини The Miller потужні та водночас малогабаритні – важать від 100 кг. Витримують перепади напруги та дбають про рахунки за електрику: наприклад,наш найменший млин D-30 може працювати від простого генератора і споживає менше, ніж бойлер. А найбільший млин D-90 споживає лише 15 кВт — набагато менше за вальцеві млини, які стоять на великих борошномельних виробництвах.

 Українські жорнові млини «The Miller» — відновлюємо борошномельні традиції наших предків!

 

Контакти: +380 96 740 14 13 Олег

+380 93 235 25 96 Дмитро

  • Поділитись: