Підприємство входить до однієї з найбільших українських бізнес-груп у сфері переробки сільськогосподарської продукції і виробництва продуктів харчування – Lauffer Group,  яка працює в Україні 14 років.

   ТОВ «Сєвєродонецький хліб» спеціалізується на виробництві хліба та хлібобулочних виробів, борошняних кондитерських виробів,  тортів і тістечок.   Хлібобулочної продукції виробляється понад 35 найменувань,   кондитерських виробів – 26 найменувань.

Поєднання борошна різних сортів, відсутність штучних домішок і вірність кращим традиціям хлібної справи, пружний м’якуш, хрустка золотава скоринка, виразний смак і аромат продукту – ось що робить хлібобулочну продукцію хлібозаводу  хітом споживчих переваг і невід’ємним атрибутом особливої ​​атмосфери домашнього тепла і затишку.

Торти, виготовлені в кондитерському цеху хлібозаводу, виглядають незвичайно урочисто і, безсумнівно, являють собою справжню спокусу для любителів солодкого.

Колектив  хлібозаводу у 2015 році був нагороджений почесною відзнакою «Кращій Луганський виробник». У 2017 році був відзначений дипломом за вагомий внесок у розвиток агропромислового комплексу України, надання допомоги в підготовці та представлення експозиції Луганської області на Міжнародних агропромислових виставках «Агро» в 2017 – 2020 роках.

ТОВ «Сєвєродонецький хліб», не зраджуючи минулого, робить крок у майбутнє: ефективно поєднує столітні традиції і нові технології. Все це, не тільки забезпечує популярність вже існуючих продуктів, але й дозволяє розширювати їх асортимент, що дає можливість задовольняти потреби самого широкого кола споживачів.

       Засоби для зв’язку:

       Тел: (06452) 2-71-54 email: sd-office@lauffer.ua

  • Поділитись: