ТОВ “Компания БАЛЕКС” – сучасна компанія, що розвивається в ногу з часом, є відкритою новим ідеям, та продовжує дбайливо зберігати сімейні традиції в хлібопеченні.

Немає хліба, смачнішого за хліб в батьківському домі, особливо якщо він спечений турботливими маминими руками. Якісні дріжджі є невід’ємною складовою сучасного хлібопечення, і саме тому ми вбачаємо своїм головним завданням за допомогою дріжджів надавати незабутнього смаку хлібу, який ви споживаєте щодня, зберігаючи таким чином одну з прекрасних родинних цінностей.

 

Наша місія – нести у світ тепло і затишок родинного кола з кожним шматочком хліба, створеного за допомогою наших дріжджів.

 

Професійна таємниця наших технологів — унікальні рецепти створення дріжджів, що їх використовували давні слобожанські майстри.

Виробничі процеси на підприємстві побудовані на принципі максимального зменшення людського впливу та уникнення контакту з продукцією на всіх етапах виробництва, що забезпечується автоматичною системою управління Siemens.

 

Ми не додаємо до нашої продукції жодних барвників, консервантів, поліпшувачів або антибіотиків, і тільки завдяки високій культурі виробництва, професійній майстерності наших фахівців та найкращому обладнанню ми створюємо дріжджі, що зберігають якісні показники на протязі 35 діб з дати виготовлення, і роблять ваш хліб найсмачнішим, м’яким та ароматним, саме таким, який ви колись вперше спробували в батьківському домі.

 

Традиційні рецепти за допомогою новітнього обладнання перетворюються тут на якісний сучасний продукт, що відповідає світовому рівню.

 

Адреса:61001 Україна, Харкiв, пр.Московський 135-А

Приймальня:+38 (057) 732-51-35 (тел./факс)

hdz@yeast.com.ua

Відділ збуту:+38 (057) 732-29-01 (тел./факс)

sale@yeast.com.ua

  • Поділитись: