Пекарня «Агафон» – це унікальна пекарня, де найкращі пекарські традиції органічно поєднуються з сьогоденням. Власник пекарні «АГАФОН» Андрій Нестеров у  світі хлібу  з 18 років.

Починав свій шлях з роботи водієм на хлібокомбінаті, ночами розвозив гарячий хліб по селам. Трохи згодом, і зовсім невипадково, зустрів дівчину, яка до безтями любила хліб та здобу.  Одружились, придбали пекарню і тепер самі печуть смаколики.

Так і народилася пекарня «АГАФОН» в 2012 році.  Назва «Агафон» з давньогрецької  – «добро», «благо»… чим і є безпечна і якісна продукція для людей. Асортимент  пекарні налічує понад 50 видів хліба та 40 видів булочних і здобних виробів.

Виробляємо продукцію виключно на натуральних інгредієнтах, тому смак наших виробів – це смак справжньої домашньої випічки.

Технологи підприємства на вході тестують сировину, розробляють новинки згідно з попитом споживачів. Всі цехи і робочі приміщення створені за стандартами НАССР. Це дозволяє з самого початку гарантувати якість та смак продукту.

Ми співпрацюємо з бюджетними організаціями, регіональними, локальними та лінійними мережами, це понад 500 торгових точок у Кривому Розі та районі, та 200 –  у Нікопольскому районі, Кіровоградській та Херсонській областях.

Партнери для нас – це більше ніж бізнес. Застосовуємо систему private label, індивідуальний підхід та лояльність.

Маємо власний  бестселер  –  хліб «Агафонівський» і авторська сирна паска  ТМ «АГАФОН».

Пекарня ТМ АГАФОН – це високотехнологічне підприємство, яке відкрито для всіх форм співпраці і націлене на самовдосконалення та зріст. Колектив пекарні – велика дружня сім‘я, яка намагається максимально задовольнити потреби своїх клієнтів.

Прагнемо, щоб не тільки смак, але й ціна та якість приносили радість споживачам і нашим партнерам.

Контакти:

 пров. Бульварний буд 13, прим 171,

 м. Кривий Ріг   Дніпропетровська область, Україн

 +38 (067) 535 – 27 – 08   e-mail: pekar.kr@i.ua

  Сайт:  http//agafon.info  

 Facebook.com/agafon.info  Instagram.com/agafon.info

  • Поділитись: