Історія пекарні «Хлібний край» розпочалася з 2012 року.

Пекарня «Хлібний край» є розвиненим підприємством, оснащеним новим сучасним обладнанням, діяльність якого спрямована на випуск високоякісної хлібобулочної продукції. Завдяки сучасному устаткуванню й традиційним технологіям виробництва хлібобулочної продукції із пшеничного й житнього борошна, опарному способу приготування тіста,  виробництву житньо-пшеничних сортів хліба на заварках, заквасках, а також використанню високоякісної сировини, забезпечені не тільки висока якість і смакові властивості вироблених виробів, але й збережені їхня цінність і корисність через застосування натуральних інгредієнтів. Все це разом, а ще щирі серця і працьовиті руки працівників, робить смак хлібобулочних виробів неповторним та впізнаним споживачами.

Пекарня «Хлібний край» спеціалізується на виробництві хліба та хлібобулочних виробів. На пекарні на даний час виробляється асортимент продукції з понад 70 найменувань хліба та хлібобулочних виробів, що складається із пшеничних, житньо-пшеничних, булочних і здобних виробів. На всю продукцію є документи, які підтверджують якість та безпеку хлібобулочних виробів: протоколи досліджень за фізико-хімічними, мікробіологічними показниками, показниками безпеки, протоколи випробувань на вміст ГМО та ін.

З кожним роком асортимент хліба та булочних виробів розширюється та вдосконалюється, щоб відповідати вподобанням найвибагливішого споживача. Але серед нових інноваційних хлібів завжди є місце для традиційних сортів. Особливою популярністю у споживачів є хліб «Турійський», хліб «Білий з сезамом», хліб «По-дарницьки», хлібець заварний з зернами соняшника, та з родзинками.

На пекарні запроваджена та сертифікована система управління безпечністю харчових продуктів відповідно до ДСТУ ISO 22000:2019 – гарантія того що вся наша продукція є якісною та безпечною.

Пекарня «Хлібний край» постійно продовжує розвиватись, вдосконалюватись, збільшує асортимент хлібобулочних виробів та її обсяги. Ми прагнемо, щоб не тільки смак, але й ціна та якість приносили радість споживачам. Якість і безпека нашої продукції – запорука розвитку нашої пекарні.

Контакти для зв’язку: +38 (067) 510 84 81

https://www.facebook.com/groups/505462560161528/

https://www.instagram.com/hlibniykray/

 

 

  • Поділитись: