17-19 квітня 2024 року  у виставковому центрі на Броварському проспекті відбулася головна подія харчової та пакувальної промисловості – Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP 2024. Протягом багатьох років форум IFFIP  став найбільш значущою подією для ключових операторів ринку. Розробка і впровадження сучасних технологій у виробництво продуктів харчування, упаковки, обладнання, інгредієнтів – важлива складова харчопереробної галузі.

Організатор форуму IFFIP – лідер виставкового бізнесу України – компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» сприяє становленню і розвитку компаній харчової, переробної та пакувальної галузей, а також просуванню їхньої продукції на ринок України. Форум IFFIP 2024 повною мірою відображає реальну ситуацію в галузі і позначає вектор розвитку харчової промисловості України на найближче майбутнє. Експозиція виставки  «Хлібопекарська і кондитерська індустрія» – представляє весь виробничий цикл – від переробки сировини до отримання кінцевого упакованого продукту.

Нестандартні рішення і нові ідеї – секрет успішної роботи галузі сьогодні. Технології та обладнання для хлібопекарської та кондитерської промисловості, сировину та інгредієнти, пакувальне обладнання та матеріали, хлібобулочну та кондитерську продукцію, інвентар та інструменти продемонстрували учасники виставки.

Всеукраїнська асоціація пекарів (ВАП), як постійний партнер, в рамках Міжнародного Форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP на Виставці «Хлібопекарська і кондитерська індустрія», з метою залучення провідних вітчизняних компаній, фахівців, що працюють в галузі, провела нижчезазначені  заходи :

          Експозицію «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції», яка була розташована в рамках стенду Всеукраїнської асоціації пекарів;

Всеукраїнський Конкурс -2024 за номінаціями:

«Краща Великодня випічка 2024»

         «Кращий хлібобулочний виріб здорового харчування 2024»

         «Кращий дизайн упаковка хлібобулочних виробів 2024» – з конкурсними роботами та продукцією підприємств можна було ознайомитись на  стенді Всеукраїнської асоціації пекарів.

Всі ці дні наш стенд був  центром зустрічей та обміну думками між визнаними лідерами хлібопекарської галузі, виробниками технологічного обладнання та інгредієнтів, а також професійними та вищими навчальними закладами, які готують кадри для наших виробників.

Високу підтримку діяльності Всеукраїнської Асоціації Пекарів продемонстрували візити ключових акціонерів та СЕО  ТОВ «Хлібні Інвестиції» та ТОВ «Алвіва Україна» Юрія Триндюка та Олександра Варавки .

Також керівники цих компаній, Президент ВАП Юрій Дученко та Перший Віце-президент ВАП Олександр Тараненко, завжди були поряд від етапу підготовки до відвідування стенду та спілкування зі своїми командами на виставці.

Незважаючи на відсутність можливості відвідати виставку особисто,

Владислав Аверченко – генеральний директор ПрАТ «Концерн Хлібпром», Віце-президент ВАП,

Борис Шестопалов – співвласник «HD-group», Віце-президент ВАП,

та Андрій Табалов – СЕО ГК «Формула Смаку», Віце-президент ВАП,

зробили все для того, щоб їх команди чудово виконали свою роботу.

Активну участь у демонстрації своєї продукції на стенді Всеукраїнської асоціації пекарів взяли її учасники:

ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ «КИЇВ ХЛІБ»,

ТОВ «КИЇВСЬКИЙ ПЕКАРНИЙ ДІМ»,

ПрАТ «КОНЦЕРН ХЛІБПРОМ»,

ТОВ «ХЛІБНІ ІНВЕСТИЦІЇ»,

ТДВ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ»,

ТОВ «БЕРДИЧІВСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД»,

ПрАТ «ТЕРЕМНО ХЛІБ»,

ТОВ «ПЕРШИЙ СТОЛИЧНИЙ ХЛІБОЗАВОД»,

ТОВ «ЧАНТА МАУНТ»,

ТОВ «ЕЙЧДІ-ГРУП»,

ТДВ «ЗАПОРІЗЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ №1»,

ТДВ «ЗАПОРІЗЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД №3»,

ТДВ «ЗАПОРІЗЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД №5»,

ТОВ «ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ»,

ТОВ «АГРОБІЗНЕС»,

ПрАТ «КОЗЯТИНХЛІБ»,

ТОВ «ТД «ХЛІБОЗАВОД № 10» м.Дніпро,

ТОВ «КОМПАНІЯ БАЛЕКС»,

ТОВ «ОДЕСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД  №4»,

ТОВ «ЧЕРКАСИХЛІБ ТД»,

ДП «ЗЕЕЛАНДІЯ»,

ПрАТ «КОМПАНІЯ ЕНЗИМ»,

ТОВ «АЛВІВА УКРАЇНА».

Особливої поваги заслуговує візит професорсько-викладацького складу Університету харчових технологій НУХТ та студентів.

За одноголосним рішенням учасників нашого стенду пасхальні та хлібобулочні вироби з демонстраційних стендів були передані волонтерам благодійного об’єднання «Без.Дома».

Від імені Всеукраїнської асоціації пекарів дозвольте щиро подякувати  організаторам, учасникам та гостям міжнародного Форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP і виставки «Хлібопекарська і кондитерська індустрія 2024» за плідну співпрацю.

Сподіваємось, що проведення заходів Міжнародного Форуму харчової промисловості і в подальшому буде доброю традицією!

 

Команда ВАП.

  • Поділитись: