Всеукраїнська асоціація пекарів запрошує прийняти участь в конференції «Впровадження системи контролю безпечності харчових продуктів на хлібопекарських підприємствах України» в рамках Х Міжнародної виставки LABCompLEX.
Дата проведення: 18 жовтня 2017 року.
Реєстрація: з 9.30 до 10.00
Початок засідання: 10.00
Місце проведення: м.Київ, ВЦ «КиївЕкспоПлаза», вул. Салютна, 2Б, конференц-зал №1.
ПРОГРАМА ЗАХОДУ передбачає:
- Доповіді експертів щодо запровадження принципів HACCPі інших елементів міжнародного стандарту ISO22000 на підприємствах галузі (Програма конференції далі).
- Презентація компанії «Гостол».
- Вітальне слово від Президента Всеукраїнської асоціації пекарів Череди В.В. та вручення нагород з нагоди Дня харчовика.
Запрошуємо керівників та фахівців галузі прийняти участь в роботі конференції та інших заходах виставки.
Заявки щодо участі в заході (П.І.Б., посада представника Вашого підприємства) просимо направити до 12 жовтня 2017р. за тел./факс: +38 044 529 62 56, або e-mail: vap@vap.org.ua.
ПРОГРАМА КОНФЕРЕНЦІЇ
Впровадження системи контролю безпечності харчових продуктів на хлібопекарських підприємствах України».
10:00 -10:10 – Вступне слово від Президента Всеукраїнської асоціації пекарів Череди В.В.
10:10 – 14:00 – ВИСТУПИ УЧАСНИКІВ
- Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», доповідачі: – Борейко Оксана, завідувач сектору оцінки ризиків Управління державного контролю Держпродспоживслужби; – Кузьменко Людмила Олексіївна, начальник Науково-технічного відділу споживчих експертиз ДП «Укрметртестстандарт»
- Особливості впровадження діючих процедур НАССР на підприємствах хлібопекарської галузі, доповідач – Бєлофастова Олена Іванівна, генеральний директор Fortius Quality Group, аудитор AQC
- НАССР – основа систем управління безпечністю харчових продуктів, доповідач – Фесенко Світлана Вікторівна, директор зі стратегічного розвитку Fortius Quality Group
- Презентація «Гостол – вчора, сьогодні, завтра»: – Історія компанії «Гостол» і основні напрямки розвитку, доповідач – Бєлова Олена, директор представництва.
- Індустріальні технічні рішення компанії «Гостол», доповідач – Власенко Владислав, технічний директор
13:30-13:50 – ОБГОВОРЕННЯ ВИСТУПІВ,
13:50-14:00 – ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ
14:00-15:00 – Вітальне слово від Президента Всеукраїнської асоціації пекарів Череди В.В. та вручення нагород з нагоди Дня Харчовика
Дякуємо, що знайшли можливість прийняти участь у нашій роботі, сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.
Контактна особа:
Жукова Олена Валентинівна,
виконавчий директор ВАП
моб. т.: +38 050 356 29 92