Об’єкт Всеукраїнського Конкурсу (далі – Конкурс) – Великодня випічка та упаковка хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.
Мета Конкурсу – сприяння популяризації високоякісної, конкурентоспроможної Великодньої випічки, обмін досвідом по вдосконаленню технологій її виробництва, надання можливості хлібопекарським підприємствам в розповсюдженні Великодньої продукції на споживчому ринку.
У Конкурсі допускається спонсорська участь компаній, установ та підприємств, що передбачає надання фінансової допомоги на організацію конкурсу, забезпечення преміального фонду тощо.
Організатори конкурсу: компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» та Всеукраїнська асоціація пекарів.
Оргкомітет конкурсу: Всі конкурсні вироби будуть оцінюватися компетентним журі (конкурсною комісією), що створюється з кваліфікованих фахівців-експертів конкурсної дегустаційної комісії та представників ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок».
До складу конкурсної комісії можуть залучатися представники спонсорів (за їх бажанням).
Конкурс проводиться у рамках Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки 2019, що відбудеться 10- 12 квітня 2019 року за адресою: м. Київ, Броварський проспект, 15 Міжнародний виставковий центр, павільйон № 1.
Для участі у Конкурсі, номінанту необхідно:
- до 11 лютого 2019 року подати заявку встановленої форми (додаток 1) до Оргкомітету на електронні адреси: standart@vap.org.ua , чи vap@vap.org.ua , або за факсом +38 (044) 529-62-56. Після отримання заявки організатори надсилають рахунок.
- сплатити участь,
- надати зразки на розгляд конкурсної комісії (21 березня 2019 року).
Порядок проведення: Конкурс проводиться в ІІ етапи та включає наступні заходи:
І етап -подання хлібопекарськими підприємствами зразків у відповідності з номінаціями, аналіз представлених зразків на відповідність показникам нормативної документації членами Конкурсної дегустаційної комісії – 21 березня 2019 року.
II етап – Виставка конкурсних зразків на стенді Всеукраїнської асоціації пекарів.
Нагородження учасників конкурсу відбудеться 11 квітня 2019 року в рамках конференції, організованої Всеукраїнською асоціацією пекарів.
Нагороди конкурсу: за підсумками роботи конкурсної комісії учасники нагороджуються дипломами I, II і III ступеню.
Номінації конкурсу:
- Краща Великодня випічка 2019.
- Краща упаковка хлібобулочних виробів 2019.
- Краща упаковка борошняних кондитерських виробів 2019.
Вартість участі в Конкурсі:
- для підприємств не членів ВАП – реєстраційний внесок у сумі 1000 грн. за кожен зразок.
- для підприємств- членів ВАП – реєстраційний внесок у сумі 600 грн. за кожен зразок.
- при участі 3-5 зразків в одній номінації – знижка 10 %
- при участі більше 5 зразків в одній номінації – знижка 20 %
- участь науковців та студентів безкоштовна.
Ціни приведені з урахуванням ПДВ. Гроші перераховуються на р/р ВАП.
Більше інформації в Положенні Всеукраїнського Конкурсу 2019
Організаційні питання:
Жукова Олена Валентинівна,
+38 (044) 522-87-90,
vap@vap.org.ua
Технологічні питання:
Погоріла Олена Василівна,
+38 (044) 529-62-56,
standart@vap.org.ua