Всеукраїнська асоціація пекарів та компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» запрошують до співпраці!
Спонсор конференції: компанія «Київхліб»
Програма конференції*
«Роль хлібобулочних виробів в аспекті здорового харчування».
Місце проведення: Київ, Броварський проспект, 15, Міжнародний виставковий центр,
Павільйон № 3, конференц-зал № 13 (вхід 3С)
Дата та час проведення: 30 вересня 2021 року, 11:00 -17:00
Реєстрація учасників: 10:30-11:00
11:00 -11:10 Вітальне слово
від Президента Всеукраїнської асоціації пекарів Дученко Ю.М., директора виставки Баталова О.
11:10 –– 15:00 ВИСТУПИ УЧАСНИКІВ
- Роль хлібобулочних виробів в аспекті здорового харчування – доповідач: Бутько Інна Сергіївна, лікар-дієтолог, гастроентеролог, член Асоціації дієтологів України
- Конструктор здорових хлібів – доповідач: Павліна Світлана, керівник відділу маркетингу ДП «Зееландія».
- Фокус бренду: сучасний споживач хлібобулочних виробів Випічка в закладах ресторанного господарства: вітчизняний та міжнародний досвід вирішення проблем бізнесу та впровадження здоров’язберігаючих технологій – доповідач: д.т.н., доц. Лебеденко Тетяна Євгенівна., зав. кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій; здобувач Дубкова Т.П., технолог «Навчального ресторану «112»
- Хлібні вироби, збагачені рослинним білком – доповідач: Махинько Валерій Миколайович, доктор технічних наук, професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ
- Споживчі переваги хлібобулочних виробів і їх роль у забезпеченні харчових потреб людини – доповідач: Антюшко Дмитро Петрович, канд. техн. наук, доцент, доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Київського національного торговельно-економічного університету
- Healthy Lifestyle 2.0: Тренди здорового харчування – доповідач: Анастасія Міщенко, директор з маркетингу ТОВ «ЕЙЧДІ –ГРУП»
- Проблеми пліснявіння хлібобулочних виробів – доповідач: Волощук Наталія Михайлівна, доцент кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна НУБіП України
- Сучасне лабораторне обладнання – безпека та запорука якості продукції – доповідач: Марина Ромащенко – менеджер з продажу ТОВ «Вента Лаб»
- Дослідження якості та безпечності хлібобулочних виробів, як складова відповідності вимогам споживачів – доповідач: Слива Юлія Володимирівна, заступник директора з наукової роботи УЛЯБП АПК НУБіП України
ОБГОВОРЕННЯ
Дякуємо, що знайшли можливість прийняти участь у нашій роботі,
*В програмі можливі зміни Контактна особа: Жукова Олена, виконавчий директор ВАП,
тел. (+38044) 529 62 56; 522 87 90 e-mail: vap@vap.org.ua сайт www.vap.org.ua