28 жовтня 2025 року в рамках виставки WorldFood Ukraine та Agro2Food відбудеться конференція
«Технології здорового харчування», організована Всеукраїнською асоціацією пекарів (ВАП).
Захід збере провідних експертів, науковців і виробників, які поділяться досвідом та інноваціями у сфері хлібопечення й збалансованого харчування.

📍 Місце проведення:
Київ, Міжнародний виставковий центр, павільйон №1, конференц-зал №2 (вхід 1С, верхній поверх)

🗓 Дата: 28 жовтня 2025 року
⏰ Початок: 10:00
🕘 Реєстрація: 09:30 – 10:00

Час Доповідач Тема презентації
09:30 – 10:00 Реєстрація учасників
10:00 – 10:10 Юрій Дученко
Юрій Дученко
Президент ВАП
Вітальне слово
10:10 – 10:30 Олександр Тараненко
Олександр Тараненко
Перший віце-президент ВАП
«Хлібопекарська галузь: інновації, проблеми, перспективи»
10:30 – 10:50 Олег Швець
Олег Швець
Професор, НУБіП України
«Здоровий хліб для збалансованого харчування»
10:50 – 11:10 Ірина Солоницька
Ірина Солоницька
К.т.н., доцент, ОНТУ
«Тренди здорового харчування у виробництві хлібобулочних виробів: проблеми та сучасні шляхи вирішення»
11:10 – 11:30 Лариса Михонік
Лариса Михонік
Доцент, НУХТ
«Технологічні аспекти використання пшеничного цільнозернового борошна у виробництві хліба»
11:30 – 11:50 Світлана Шинкаренко
Світлана Шинкаренко
К.т.н., ТОВ «Лесаффр Україна»
«RESOLT Magimix™: зниження солі – збереження споживчих властивостей хліба»
11:50 – 12:10 Олександр Романенко
Олександр Романенко
Директор ПП «ВЕНД»
«SOLENA — сіль здорового харчування: інноваційна альтернатива звичайній солі»
12:10 – 12:20 Неформальне спілкування
  • Поділитись: