Главная | Пресс-центр | Новости | Щодо переносу виставки «Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2021»

Щодо переносу виставки «Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2021»

Шановні члени Президії ВАП, керівники підприємств, колеги, партнери!

Ми щиро вдячні Вам за активну участь в роботі Всеукраїнської асоціації пекарів (ВАП)  щодо підготовки до проведення Міжнародної виставки«Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2021» в рамках Міжнародного Форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP2021, яка мала відбутися    з 14 по 16 квітня 2021 року. Та події останнього часу внесли свої корективи в наші плани.

У зв’язку з тим, що в місті Київ з 5 квітня 2021 року посилюються карантинні заходи, організатори виставки - ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок»- прийняли рішення перенести дати проведення Міжнародної виставки«Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2021» на 3-5 червня 2021 року. Тож ми також переносимо  наші заходи відповідно до цих термінів.

25 березня 2021 року вже відбувся І етап Всеукраїнського Конкурсу 2021  - засідання Конкурсної дегустаційної комісії Всеукраїнської асоціації пекарів.

В конкурсі взяли участь дванадцять підприємств, науковці та студенти від Національного університету харчових технологій та Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ.

На розгляд комісії було представлено: 23 зразки Великодньої випічки; 51 зразок хлібобулочних виробів спеціального призначення; 46 зразків упаковки хлібобулочних виробів.

Всі зразки були зашифровані оргкомітетом. Оцінювала продукцію Конкурсна дегустаційна комісія закритим способом згідно з оціночними листами. В складі Конкурсної комісії були представники Мінекономрозвитку, Міністерства охорони здоров’я, директор з якості компанії «ІТАК», експерти Спеціалізованої дегустаційної комісії ВАП та представник ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок». Після закінчення дегустації зразки розшифрували, сповістивши членів комісії щодо найменування виробів та підприємств-виробників. Конкурсна комісії підвела підсумки та визначила переможців конкурсу. Нагороди учасникам Конкурсу, за традицією, будуть вручені під час конференції в рамках виставки«Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2021» 4 червня 2021 року (павільйон №1 конференц-зал № 2, вхід А)

В діловій програмі ВАП в рамках виставки передбачено:

• Експозиція «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції», яка буде розташована в рамках стенду Всеукраїнської асоціації пекарів.
  • ІІ  етап Всеукраїнського Конкурсу 2021 – виставка конкурсних робіт на стенді Всеукраїнської асоціації пекарів
  • 3 червня 2021 року -  розширене засідання Президії ВАП, запрошуємо до участі керівників підприємств-членів ВАП (павільйон №1 конференц-зал № 3)
  • 4 червня 2021 року  -Конференція «Хлібопекарська галузь. Реалії та перспективи» (павільйон №1 конференц-зал № 2, вхід А, початок 11:00)

Пропозиції щодо участі в конференції просимо надавати на адресу дирекції ВАП: vap@vap.org.ua;  analitik@vap.org.ua

Всі питання щодо участі в експозиції «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції»  надсилайте на електронну адресу standart@vap.org.ua ,  або факсом  +38 044 529-62-56.

Бережіть себе, і до зустрічі в червні!

Дякуємо за розуміння. З надією на плідну співпрацю і повагою, дирекція ВАП