УкрРусEng
Главная | Пресс-центр | Новости | Програма конференції ВАП «Сучасний стан і вимоги законодавства до виробництва хлібопекарської галузі».

Програма конференції ВАП «Сучасний стан і вимоги законодавства до виробництва хлібопекарської галузі».

Всеукраїнська асоціація пекарів та компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» Запрошує  до співпраці!

  Спонсори конференції:  компанії  «Київхліб»   «Хлібні Інвестиції»    «Хорошоп»

 

Програма конференції*

«Сучасний стан і вимоги законодавства до виробництва хлібопекарської галузі».

Місце проведення: Київ,Броварський проспект, 15, Міжнародний виставковий  центр,

                                       Павільйон  № 3, конференц-зал  14 (вхід 3А)

Дата  та час проведення: 24 вересня 2020 року, 11:00

Реєстрація учасників10:30-11:00

11:00 -11:10 Вітальне слово

від Президента Всеукраїнської асоціації пекарів Тараненко О.М. та директора виставки Баталова О.

11:10 –– 15:00           ВИСТУПИ УЧАСНИКІВ

  1. Сучасний стан виробництва хлібопекарської галузі, тенденції  світових ринків х/б виробів і місце України (аналітичний огляд) - доповідач: Борис Шестопалов, співзасновник HD-Group, Віце-президент ВАП
  2. Автоматизація оптових продажів в онлайні - доповідач:Ігор Стольницький, СЕО «Хорошоп»
  3. Інструменти експортно-кредитного агентства та механізми їх впровадження - доповідач: Лариса            Луковіна,  в.о. Голови правління ЕКА
  4. Впровадження та функціонування діючих процедур НАССР  - доповідач: Тарас Огарков, головний аудитор ТОВ «ДКС СЕРТИФІК Україна»
  5. Оновлення нормативно-правової бази щодо  харчових продуктів. Забруднюючі речовини, твердження про харчову цінність та про користь для здоров'я - доповідач: Сергій Колесник, завідувач сектору наукових основ міжнародних регуляторних актів в сфері харчової та хімічної безпеки, ДП "Науковий центр харчової та хімічної безпеки імені академіка Л. І. Медведя МОЗ України"
  6. Маркування продукції  згідно національного та міжнародного законодавства (вимоги до упаковки, маркування харчової продукції, в тому числі продукції,  що планується до експорту) -доповідач: Світлана Фесенко,директор з якості  Шевченківський завод продтоварів, HD-Group
  7. Нові тенденції розвитку упаковки для харчових продуктів - доповідач: Валерій Кривошей, кандидат хімічних наук, редактор журналу «Упаковка»
  8. GreenDez  - Комплексна роботизована дезінфекція - доповідач: Руслан Гончар, Президент компанії Гріндез Солюшнс

 

ОБГОВОРЕННЯ

          ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ

ВРУЧЕННЯ НАГОРОД учасникам Конкурсу хлібобулочних  виробів 2020

Дякуємо, що знайшли можливість прийняти участь у нашій роботі, сподіваємось на подальшу плідну співпрацю. 

*В програмі можливі зміни  

Контактна особа:Жукова Олена Валентинівна, виконавчий директор ВАП,  

 тел. (+38044) 529 62 56; 522 87 90  e-mail: vap@vap.org.ua     www.vap.org.ua

Читайте также: