Главная | Пресс-центр | Новости | Приглашение к участию выставка Хлеб 2019

Приглашение к участию выставка Хлеб 2019

Шановні керівники підприємств, колеги, партнери!

Дозвольте проінформувати Вас про те, що компанія ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», за підтримки Всеукраїнської асоціації пекарів, проводить підготовчу роботу з проведення Міжнародної виставки«Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2019» в рамках Міжнародного Форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP 2019

Дата проведення:      з 10 по 12 квітня 2019 року

Місце проведення:   м. Київ, Броварський проспект, 15

Міжнародний виставковий  центр, павільйон № 1

Виставка «Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2019» організована з метою залучення провідних міжнародних та вітчизняних компаній, фахівців, що працюють в галузі. Щорічно в Міжнародному Форумі харчової промисловості та упаковки IFFIP беруть участь понад 200 провідних компаній ринку, експозиції виставки займають більше 6500кв.м, понад 8000 відвідувачів – професіоналів. Всеукраїнська асоціація пекарів (ВАП) – постійний партнер цієї виставки, який щорічно проводить низку заходів ділової Програми.

В діловій програмі виставки передбачені майстер-класи, презентації нових інгредієнтів,  та технологій для фахівців галузі,  а також:

• проведення Конкурсу продукції у номінаціях:  Краща Великодня  випічка 2019;   Краща упаковка хлібобулочних виробів 2019; Краща упаковка борошняних кондитерських виробів 2019 (участь платна, умови участі в Положенні про Конкурс).
  • Експозиція «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції», яка буде розташована в рамках стенду Всеукраїнської асоціації пекарів
  • Виставка конкурсних зразків
  • Проведення Круглого столу «Перспективи розвитку хлібопекарської галузі - прогнози, дослідження, тенденції, тренди».

Для підприємств-членів ВАП  ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» готове запропонувати спеціальні цінові пропозиції:

• для тих компаній, які беруть участь на стенді ВАП (окремою вітриною), буде тільки обов’язковий організаційний внесок для кожного підприємства-учасника 5000 (П’ять тисяч) грн. Ціна включає: витрати на рекламну компанію, інформаційні розсилки, беджі і запрошення на виставку фірм-учасниць, розміщення в офіційному каталозі виставки, Wi-Fi доступ до мережі Internet
  • для підприємств-членів  ВАП  в 2019 році знижка на участь (окремий стенд)  40% на оренду площі (знижка не поширюється на організаційний внесок і на додаткові послуги, пов'язані із забудовою стенду, підключенням електроенергії, води, організацію підвісів світла і банерів).

Більш детальну інформацію про умови участі  експонентам можна дізнатися за телефонами: 044-4906203, 4906234, або на сайті http://www.kmkya.kiev.uae-mail:a.batalov@kmkya.kiev.ua.

Для участі в виставці  по експозиції «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції»  необхідно попередньо до 01 березня 2019року надати заявку на участь в стенді ВАП (додаток 2), зразки для виставки надати 09 квітня 2019 року з 14.00 до 18.00.

А також, ( згідно Положення про Конкурс)  зразки по кожній номінації Конкурсу представити  на виставку  в кількості не менше 4 штук,  загальною вагою не менше, ніж 2000 г, надати 09 квітня 2019 року з 14.00 до 18.00.

Всі питання щодо участі в експозиції «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції»  та виставки продукції від українських виробників надсилайте на електронну адресу standart@vap.org.ua,  або факсом  +38 044 529-62-56.

З повагою, дирекція ВАП