Главная | Пресс-центр | Новости | Польско-Украинская Хозяйственная Палата имеет честь пригласить Вас на III Польсько-Восточную конференцию PUIG - Lub-Invest, которая состоится 14-15июня 2018 года в Люблине

Це щорічна масштабна подія, яка вже в третє служить майданчиком для обміну досвідом між представниками держаних органів влади та бізнесом Польщі та України.

Програма події розроблена на основі двох тематичних блоків:

«Взаємні інвестиції і доступ до ринку праці, як гаранти транскордонного економічного розвитку».

«Роль іноземних комерційних офісів ПАІТ як чинника активізації міжнародного економічного співробітництва і торгівельного обміну».

В рамках заходу заплановано обговорити широкий спектр актуальних питань польсько-українського економічного співробітництва: перспективи інвестування польського бізнесу в українську економіку; можливості для збільшення товарообігу між країнами.

Захід буде проведено за участі представників державних та місцевих органів влади, спеціальних економічних зон Польщі, дипломатичних та фінансових установ, а також представників бізнес-спільноти Польщі та України. Співорганізаторами заходу є міський голова Любліна Кшиштоф Жук і Маршалок Люблінського воєводства Славомир Сосновський. Реєстрація та деталі за посиланням:

Запрошуємо Вас взяти участь у цій події. Ваша присутність буде для нас честю і сприятиме зміцненню доброзичливих відносин. Це чудова можливість для власників і керівників підприємств налагодити ділові контакти, знайти нових партнерів, розширити ринки та встановити нові комерційні відносини.

Участь у заході є безкоштовною, але покриття коштів проїзду і проживання залишаються на стороні учасника конференції. Контактна особа: Яловенко Вікторія директор Представництва ПУГП

тел: 050 4105926 ukrpol-kiev@ukr.net .

З повагою,

Вікторія Яловенко