Головна | Прес-центр | Новини | Запрошення на Міжнародну виставку «Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2021»

Шановні керівники підприємств, колеги, партнери!

Дозвольте проінформувати Вас про те, що компанія ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», за підтримки Всеукраїнської асоціації пекарів, проводить підготовчу роботу з проведення Міжнародної виставки «Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2021» в рамках Міжнародного Форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP 2021.

Дата проведення:      з 14 по 16 квітня 2021 року

Місце проведення:   м. Київ, Броварський проспект, 15,  МВЦ, павільйон № 1

Виставка «Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2021» організована з метою залучення провідних міжнародних та вітчизняних компаній, фахівців, що працюють в галузі. Щорічно в Міжнародному Форумі харчової промисловості та упаковки IFFIP беруть участь понад 200 провідних компаній ринку, експозиції виставки займають більше 10 000 кв.м, 250 + компаній, понад 8000 відвідувачів – професіоналів.

Всеукраїнська асоціація пекарів (ВАП) – постійний партнер цієї виставки, який щорічно проводить низку заходів ділової Програми.

В діловій програмі виставки передбачені майстер-класи, презентації нових інгредієнтів,  обладнання, упаковки та технологій для фахівців галузі,  а також:

• проведення Конкурсу продукції (Великодня випічка, хлібобулочні вироби спеціального призначення  та упаковка хлібобулочних  виробів).
  • Експозиція «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції», яка буде розташована в рамках стенду Всеукраїнської асоціації пекарів.
  • Проведення Конференції (тематика Конференції на обговоренні).

Положення про Конкурс та Програма конференції будуть опубліковані на сайті Всеукраїнської асоціації пекарів www.vap.org.ua.

Для підприємств-членів ВАП  ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» готує спеціальні цінові пропозиції: для тих компаній, які беруть участь на стенді ВАП  (стіл, вітрина, 2 стільці), як і в минулому році,  буде тільки обов’язковий організаційний внесок для кожної фірми-учасниці 5 000 грн.

Цього  року  організатори виставки IFFIP пропонують  додаткову опцію, що дозволить вам отримати  максимальний результат від участі. Це можливо завдяки новому гібридному  формату  виставки IFFIP - вже традиційна участь зі стендом та  на  онлайн  платформі.

Переваги  участі  стендом вам вже знайомі. Завдяки онлайн платформі вам буде доступний широкий функціонал:

• заздалегідь запланувати зустрічі,
  • ознайомити з вашою продукцією та послугами, надати відео, фото та каталог,
  • проводити онлайн відео трансляції зі стенду, презентації новинок або майстер-класів,
  • поспілкуватись з потенційними клієнтами з України та за її межами, які не змогли відвідати виставку, але бажають налагодити з вами бізнес зв'язок.

Реєстрація учасників на виставку IFFIP: https://eventswallet.com/uk/events/47/

Покрокова інструкція роботи з платформою: https://www.iffip.kiev.ua/images/stories/2021/Instructions_for_exhibitors_.pdf

Про можливості платформи: https://about.eventswallet.com/#rec270373926

Більш детальну інформацію про умови участі  експонентам можна дізнатися за телефонами: 044-4906203, 4906234, або на сайті http://www.kmkya.kiev.ua, e-mail: a.batalov@kmkya.kiev.ua.

Для участі в експозиції «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції» та виставці продукції необхідно попередньо до 01 березня 2021 року надати заявку на участь в стенді, зразки для виставки надати 13 квітня 2021 року з 14.00 до 18.00.

Всі питання щодо участів Конкурсі та експозиції «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції»  та виставки продукції від українських виробників надсилайте на електронну адресу standart@vap.org.ua,  або факсом  +38 044 529-62-56.

З надією на плідну співпрацю і повагою, дирекція ВАП