Головна | Прес-центр | Новини | Запрошення на Міжнародну виставку "Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2018" в рамках Міжнародного Форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP 2018

Шановні керівники підприємств, колеги, партнери!

Дозвольте проінформувати Вас про те, що компанія ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», за підтримки Всеукраїнської асоціації пекарів, проводить підготовчу роботу з проведення Міжнародної виставки«Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2018»в рамках Міжнародного Форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP2018

Дата проведення:      з 18 по 20 квітня 2018 року

Місце проведення:   м. Київ,Броварський проспект, 15

Міжнародний виставковий  центр

Виставка «Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2018» організована з метою залучення провідних міжнародних та вітчизняних компаній, фахівців, що працюють в галузі. Щорічно в Міжнародному Форумі харчової промисловості та упаковки IFFIP беруть участь понад 200 провідних компаній ринку, експозиції виставки займають більше 6500кв.м, понад 8000 відвідувачів – професіоналів.

Всеукраїнська асоціація пекарів (ВАП) – постійний партнер цієї виставки, який щорічно проводить низку заходів ділової Програми.

В діловій програмі виставкипередбачені майстер-класи, презентації нових інгредієнтів,  та технологій для фахівців галузі,  а також:

·        проведення Конкурсу продукції у категоріях:  Кращий хлібопекарський  виріб 2018;   Кращий дизайн упаковки 2018;  (участь для членів ВАП безкоштовна).

·        Експозиція «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції», яка буде розташована в рамках стенду Всеукраїнської асоціації пекарів

·        Виставка регіональної продукції  від українських хлібопекарів

·        Проведення Круглого столу «Вихід українських хлібопекарів на міжнародний ринок: перспективні території, особливості співпраці».

Для підприємств-членів ВАП  ТОВ «Київський міжнародний контрактовийярмарок» готове запропонувати спеціальні цінові пропозиції:

-         для тих компаній, які беруть участь на стенді ВАП, як і в минулому році,  буде тільки обов’язковий організаційний внесок для кожної фірми-учасниці 3000 грн. Ціна включає: витрати на рекламну компанію, інформаційні розсилки, беджі і запрошення на виставку фірм-учасниць, розміщення в офіційному каталозі виставки, Wi-Fiдоступ до мережі Internet

-         для підприємств-членів  ВАП  в 2018 році знижка на участь (окремий стенд)  40%.

Більш детальну інформацію про умови участі  експонентам можна дізнатися за телефонами: 044-4906203, 4906234, або на сайті http://www.kmkya.kiev.ua, e-mail: a.batalov@kmkya.kiev.ua.

Для участі векспозиції «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції» та виставці продукції необхідно попередньо до 20лютого 2018року надати заявку на участь в стенді, зразки для виставки надати 17 квітня2018 року з 14.00 до 18.00.

Всі питання щодо участі в експозиції «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції»  та виставки продукції від українських виробників надсилайтена електронну адресу standart@vap.org.ua,  або факсом  +38 044 529-62-56.

З повагою, дирекція ВАП