Головна | Прес-центр | Новини | Запрошення до участі виставка Хліб 2019

Запрошення до участі виставка Хліб 2019

Шановні керівники підприємств, колеги, партнери!

Дозвольте проінформувати Вас про те, що компанія ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», за підтримки Всеукраїнської асоціації пекарів, проводить підготовчу роботу з проведення Міжнародної виставки«Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2019» в рамках Міжнародного Форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP 2019

Дата проведення:      з 10 по 12 квітня 2019 року

Місце проведення:   м. Київ, Броварський проспект, 15

Міжнародний виставковий  центр, павільйон № 1

Виставка «Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2019» організована з метою залучення провідних міжнародних та вітчизняних компаній, фахівців, що працюють в галузі. Щорічно в Міжнародному Форумі харчової промисловості та упаковки IFFIP беруть участь понад 200 провідних компаній ринку, експозиції виставки займають більше 6500кв.м, понад 8000 відвідувачів – професіоналів. Всеукраїнська асоціація пекарів (ВАП) – постійний партнер цієї виставки, який щорічно проводить низку заходів ділової Програми.

В діловій програмі виставки передбачені майстер-класи, презентації нових інгредієнтів,  та технологій для фахівців галузі,  а також:

• проведення Конкурсу продукції у номінаціях:  Краща Великодня  випічка 2019;   Краща упаковка хлібобулочних виробів 2019; Краща упаковка борошняних кондитерських виробів 2019 (участь платна, умови участі в Положенні про Конкурс).
  • Експозиція «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції», яка буде розташована в рамках стенду Всеукраїнської асоціації пекарів
  • Виставка конкурсних зразків
  • Проведення Круглого столу «Перспективи розвитку хлібопекарської галузі - прогнози, дослідження, тенденції, тренди».

Для підприємств-членів ВАП  ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» готове запропонувати спеціальні цінові пропозиції:

• для тих компаній, які беруть участь на стенді ВАП (окремою вітриною), буде тільки обов’язковий організаційний внесок для кожного підприємства-учасника 5000 (П’ять тисяч) грн. Ціна включає: витрати на рекламну компанію, інформаційні розсилки, беджі і запрошення на виставку фірм-учасниць, розміщення в офіційному каталозі виставки, Wi-Fi доступ до мережі Internet
  • для підприємств-членів  ВАП  в 2019 році знижка на участь (окремий стенд)  40% на оренду площі (знижка не поширюється на організаційний внесок і на додаткові послуги, пов'язані із забудовою стенду, підключенням електроенергії, води, організацію підвісів світла і банерів).

Більш детальну інформацію про умови участі  експонентам можна дізнатися за телефонами: 044-4906203, 4906234, або на сайті http://www.kmkya.kiev.ua, e-mail:a.batalov@kmkya.kiev.ua.

Для участі в виставці  по експозиції «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції»  необхідно попередньо до 01 березня 2019року надати заявку на участь в стенді ВАП (додаток 2), зразки для виставки надати 09 квітня 2019 року з 14.00 до 18.00.

А також, ( згідно Положення про Конкурс)  зразки по кожній номінації Конкурсу представити  на виставку  в кількості не менше 4 штук,  загальною вагою не менше, ніж 2000 г, надати 09 квітня 2019 року з 14.00 до 18.00.

Всі питання щодо участі в експозиції «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції»  та виставки продукції від українських виробників надсилайте на електронну адресу standart@vap.org.ua,  або факсом  +38 044 529-62-56.

З повагою, дирекція ВАП