Головна | Прес-центр | Новини | Запрошення до участі в п’ятій конференціії-практикумі МЕХАНИТЕК

Запрошення до участі в п’ятій конференціії-практикумі МЕХАНИТЕК

Доброго дня, шановні колеги!

До Вашої уваги запрошення до участі в п’ятій конференціії-практикумі МЕХАНИТЕК

МЕХАНІТЕК – перша в Україні конференція-практикум. Захід, де вже п’ятий рік збираються технічні керівники підприємств самих різних галузей: металургії та машинобудування, харчової та аграрної промисловості, енергетики та хімічного виробництва.

Доповіді по кожній темі роблять самі учасники МЕХАНИТЕХ

– Арселор Мітал Кривий Ріг,

- Полтавський ГОК,

- Житомирський Рудь,

- МХП і багато інших.

Запрошуємо на п’яту конференцію-практикум МЕХАНИТЕК, 24-25 лютого 2021 року у м.Києві (Фавор Парк отель).

Реєструйтеся на сайті https://mt.fprconf.com/

Визначна подія для Вас, панове технічні директори, головні інженері й головні механіки!

Для отримання знижки вкажіть у полі промо-код – назву асоціації (ВАП)

(при оплаті до 5 лютого для членів ВАП вартість 4тис.грн)

Дякую за співпрацю,

З повагою та побажанням міцного здоров'я,

Виконавчий директор ВАП Жукова О.В.

Київ, вул. Коновальця, 31, офіс 514

тел./факс: +38 044 529 62 56

e-mail: vap@vap.org.ua

www.vap.org.ua

Найбільші вороги виробничих процесів – це простої та поломки. Вони не дають вчасно виготовити продукцію, змушують переглядати плани і шукати вирішення назрілих проблем, вони з’їдають частину прибутку, збільшуючи прямі і не прямі витрати.

То як же зменшити простої? Як збільшити термін служби устаткування? Як зменшити витрати на обслуговування та ремонт? Як модернізувати устаткування? Як знайти надійного постачальника якісних витратних матеріалів і запасних частин?

На ці всі питання відповідь повинен дати головний інженер і головний механік підприємства. Де їм зайти вірні відповіді?

Виставки, семінари, відрядження до сумісників дають не мало, але ж не все…

Властивістю МЕХАНИТЕК є його постійний обмін досвідом і налагоджування контактів між учасниками. Це дає те чого не має на виставках і семінарах!

Наш захід має другу назву – «практикум». Однією з популярніших тем МЕХАНИТЕК стала тема впровадження бережливого виробництва на підприємствах України. Вдалий досвід, конкретні кроки в цьому напрямку, можливість намітити для себе план дій стали для багатьох учасників дороговказівною ниткою, яка допомагає всім у їх непростій справі.

Доповіді по кожній темі роблять самі учасники МЕХАНИТЕХ – Арселор Мітал Кривий Ріг, Полтавський ГОК, Житомирський Рудь, МХП і багато інших.

Палкі обговорення, ділові поради, підказки – усе це підтримує затишна, доброзичлива, добра ділова атмосфера МЕХАНІТЕК.

Техніка і технології дуже стрімко розвиваються і надзвичайно важливо не відставати від них.

Реєструйтеся на сайті https://mt.fprconf.com/

Чекаємо на вас, панове технічні директори, головні інженері й головні механіки!

Для членів ВАП знижка на реєстраційний внесок – 20% при реєстрації та оплаті участі до 5 лютого 2021 року. Для отримання знижки вкажіть у полі промо-код – назву асоціації (ВАП)