Головна | Прес-центр | Новини | Запрошення до участі у заходах виставки "Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2020"

Шановні керівники підприємств, колеги, партнери!

Дозвольте нагадати Вам про те, що компанія ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», за підтримки Всеукраїнської асоціації пекарів, проводить підготовчу роботу з проведення Міжнародної виставки«Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2020»в рамках Міжнародного Форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP2020

Дата проведення:      з 14 по 16 квітня 2020 року

Місце проведення:   м. Київ,Броварський проспект, 15

Міжнародний виставковий  центр, павільйон № 1

Виставка «Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2020» організована з метою залучення провідних міжнародних та вітчизняних компаній, фахівців, що працюють в галузі. Щорічно в Міжнародному Форумі харчової промисловості та упаковки IFFIP беруть участь понад 200 провідних компаній ринку, експозиції виставки займають більше 6500кв.м, понад 8000 відвідувачів – професіоналів.

Всеукраїнська асоціація пекарів (ВАП) – постійний партнер цієї виставки, який щорічно проводить низку заходів ділової Програми. Ми вже визначились з тематикою заходів  ділової програми виставки, де передбачені майстер-класи, презентації нових інгредієнтів  та технологій для фахівців галузі,  а також:

• проведення Конкурсу продукції у категоріях:  Краща Великодня  випічка 2020;  Кращий хліб із суміші житнього та пшеничного борошна заварний 2020;  Краща упаковка хлібобулочних виробів 2020  (участь платна, умови участі в Положенні про Конкурс).
  • Експозиція «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції», яка буде розташована в рамках стенду Всеукраїнської асоціації пекарів
  • Виставка конкурсних зразків
  • Проведення Конференції «Сучасний стан і вимоги законодавства до виробництва хлібопекарської галузі».

Для підприємств-членів ВАП  «Київський міжнародний контрактовийярмарок» готовий запропонувати спеціальні цінові пропозиції:

• для тих компаній, які беруть участь на стенді ВАП, як і в минулому році,  буде тільки обов’язковий організаційний внесок для кожної фірми-учасниці 5000 грн.
  • для тих компаній, які беруть участь окремим стендом – пільги на оренду площі.

Більш детальну інформацію про умови участі  експонентам можна дізнатися за телефонами: 044-4906203, 4906234, або на сайті http://www.kmkya.kiev.ua, e-mail: a.batalov@kmkya.kiev.ua.

Для участі в експозиції «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції» та виставці продукції необхідно попередньо до 12 березня2020 року надати заявку на участь в стенді, зразки для виставки надати 13 квітня2020 року з 14.00 до 18.00.

Всі питання щодо участі в експозиції «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції»  та виставки продукції від українських виробників надсилайте на електронну адресу standart@vap.org.ua,  або факсом  +38 044 529-62-56.

З повагою, дирекція ВАП