Головна | Прес-центр | Новини | «Виставка-продаж» (шоу-рум) в м. Черкаси від компанії Kumkaya

«Виставка-продаж» (шоу-рум) в м. Черкаси від компанії Kumkaya

16жовтня відбулась «виставка-продаж» (шоу-рум) в м. Черкаси. Великий дружній колектив компанії Kumkaya створив теплу затишну атмосферу, свято для професіоналів хлібопекарського й кондитерського бізнесу, де хтось знайшов потрібне для виробництва обладнання, хтось став щасливим власником подарункового сертифіката, а хтось завів нові хороші знайомства.

Наші інженери в тестовому режимі запускали в роботу обладнання, яке зацікавило покупців, пояснювали принцип роботи кожного й допомагали підібрати обладнання.

Своїм досвідом і знаннями поділився відомий майстер хлібопекарної справи Вадим Россоха й провів майстер-клас з випічки на нашому обладнанні. Кожен бажаючий зміг спробувати свіжоспечений духмяний хліб й дізнатись секрети технології приготування хлібобулочних виробів.

Також всі гості й клієнти мали можливість придбати обладнання на вигідних умовах. Додатковим приємним бонусом для покупки був розіграш подарункових сертифікатів на різні суми.

Серед відвідувачів нашого стенду було багато власників маленьких кафе й ресторанів, студентів, які прийшли на практиці подивитись на обладнання, а також великих бізнесменів, які завжди знаходяться в пошуках чогось цікавого, нового й інноваційного. Кожному ми приділили увагу, обговорили нові проекти, відповіли на багато питань по обладнанню, що зацікавило й запропонували вигідні умови покупки й подальшого співробітництва. А це значить, що попереду багато плідної цікавої роботи й наше хлібопекарне та кондитерське обладнання стане частиною підприємств, сприяючи їх успіху й процвітанню.

Україна, 02081, м. Київ

вул. Урлівська, 36, офіс 136