УкрРусEng
Головна | Прес-центр | Новини | Семінар: Технології простежування в харчовій промисловості

Семінар: Технології простежування в харчовій промисловості

"Тема семінару: “Технології простежування в харчовій промисловості” 

25 вересня запрошуємо директорів по якості та головних технологів підприємств харчової та переробної промисловості долучитися до другого публічного заходу у рамках розробки карти цифрової трансформації AGRI-FOOD сектору.

Метою семінару є обговорення викликів в розвитку технології простежуванності харчової та переробної промисловості. Ідентифікація та контроль всього харчового ланцюга від постачальників та виробників і до кінцевого споживача має на меті запобігання фактам неякісної продукції або підробок.

Місце проведенняHUB 4.0 (Київ, пров. Ярославський 1/3), початок о 14:00

Більше про проект-https://agri-food.appau.org.ua

Реєстрація –https://drive.google.com/open?id=1r_9FeT6289i8NKFrxeOFgGRlDmyEnhXPx2ShlxZCxnc

 

 

Читайте також: