УкрРусEng
Головна | Прес-центр | Новини | Програма засідання круглого столу «Якість і безпека харчової продукції - запорука розвитку підприємств хлібопекарської галузі».

Програма засідання круглого столу «Якість і безпека харчової продукції - запорука розвитку підприємств хлібопекарської галузі».

   

 

Всеукраїнська асоціація пекарів 

Запрошує  до співпраці!

Спонсори круглого столу: 

Компанія «J4 s.r.o.», Чеська республіка;

                Приватне підприємство «ТД «Золота миля»

Програмазасідання круглого столу*

 

«Якість і безпека харчової продукції - запорука розвитку підприємств хлібопекарської галузі».

Місце проведення: Київ, ВЦ «КиївЕкспоПлаза», вул. Салютна, 2-Б,   

                                              павільйон № 1,        конференц-зал № 6.

Дата проведення:         17 жовтня 2018 року,

Початок:                        14:00

Реєстрація учасників: 13:30-14:00,

 

            14:00 -14:10 Вітальне слово від Президента Всеукраїнської асоціації пекарів Череди В.В.

14:10 – 16:00    ВИСТУПИ УЧАСНИКІВ

  1. Введення принципів ХАССП і інших елементів міжнародного стандарту ISO 22000 на підприємствах галузі – запорука якості і безпечності харчової продукції,  доповідач - директор Київської філії ДП «Київоблстандарт метрологія», Бєлофастова Олена Іванівна
  2. Зміни у вітчизняному харчовому законодавстві з метою гармонізації його з європейським,  доповідач -   генеральний директор Директорату з безпечності та якості харчових продуктів Міністерства аграрної політики і продовольства України, Мороз Микола Анатолійович
  3. Презентація компанії «J4 s.r.o.», Чеська республіка,  доповідач - представник  Компанії «J4 s.r.o.» в Україні, Маслов Юрій Васильович.
  4.  Презентація компанії приватне підприємство«ТД«Золота миля», доповідач - керівник Інноваційного центру,  Танаскова Наталія
  5. Презентація компанії Акціонерне товариство TOPOS a.s., Чеська республіка, доповідач - комерційний представник Акціонерного товариства TOPOS a.s., Пономаренко Олексій

 

             16:00-16:30   ОБГОВОРЕННЯ, ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ

             16:30-18:00   Привітання Президента Всеукраїнської асоціації пекарів Череди В.В. і вручення нагород з нагоди Дня Харчовик, неофіційне спілкування.


Дякуємо, що знайшли можливість прийняти участь у нашій роботі,  сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

*В програмі можливі зміни

Запрошуємо до співпраці

вул. Коновальця, 31, офіс 514  м. Київ,01133, Україна  

тел. (+38044) 529 62 56, 522 87 90

www.vap.org.ua  E-mail: vap@vap.org.ua

        Контактна особа:

        Жукова Олена Валентинівна, виконавчий директор ВАП, моб.т.: +38 050 356 29 92

Читайте також: