УкрРусEng
Головна | Прес-центр | Новини | Програма засідання круглого столу «Вихід українських хлібопекарів на міжнародний ринок: перспективні території, особливості співпраці»

Програма засідання круглого столу «Вихід українських хлібопекарів на міжнародний ринок: перспективні території, особливості співпраці»

«Вихід українських хлібопекарів на міжнародний ринок: перспективні території, особливості співпраці».

Місце проведення: Київ,Броварський проспект, 15,  Міжнародний виставковий  центр, павільйон  № 3,  конференц-зал № 13 (вхід 3 С)

Дата  та час проведення: 19 квітня 2018 року, 11:00

Реєстрація учасників: 10:30-11:00

11:00 -11:10 Вітальне слово від Президента Всеукраїнської асоціації пекарів Череди В.В.

11:10 – 13:00                                  ВИСТУПИ УЧАСНИКІВ

1.      «Проект консультування підприємств щодо енергоефективності»,  доповідач - директор проекту «Консультування підприємств щодо енергоефективності в Україні» Рікардо Кюльхайм

2.       «Фактори успішного продажу українських товарів в міжнародних торгових мережах», доповідач –Денис Анатолійович Красніков Віце-президент Українського союзу промисловців і підприємців (УСПП).

3.      «Перспективи експорту на зовнішні ринки. Санітарні і фітосанітарні заходи»,  доповідач –Ольга Петрівна Шевченко, начальник управління міжнародного співробітництва Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

4.       «Санітарно-гігієнічні вимоги HACCP на підприємствах хлібопекарської галузі», доповідач - Чаповська Роксоляна, к.т.н., директор ПП "Гігієнікс",  сертифікований внутрішній аудитор TUV Nord по системах HACCP. 

5.      «Обов’язковість впровадження діючих процедур HACCPпри виході підприємств харчової галузі на міжнародний ринок»,  доповідач - Олена Іванівна Бєлофастова, директор Київської філії ДП «Київоблстандарт метрологія»

6.       «До питання застосування хмелю в технології хліба на заквасках» - Ліна Іванівна Кузнєцова, доктор технічних наук, директор СПбФ ФГБНУ НІІХП

7.       «Останні європейські тенденції в хлібопеченні», доповідач – Сергій Козаков, менеджер-технолог ТОВ «Лейпурін».

8.      «Важливість енергоефективності та інновацій  для хлібопекарної промисловості»,

доповідач - Павло Полачек, торгівельний менеджер компанії  «J4 s.r.o.» по країнах СНГ.

 

13:00-13:30                                                 ОБГОВОРЕННЯ

13:30-14:00                                     ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ,

ВРУЧЕННЯ НАГОРОД учасникам Конкурсу хлібобулочних та борошняних кондитерських
виробів «Кращий хлібопекарський виріб 2018» та «Кращий дизайн упаковки 2018»

Дякуємо, що знайшли можливість прийняти участь у нашій роботі, сподіваємось на подальшу плідну співпрацю. 

*В програмі можливі зміни  

Запрошуємо до співпраці

Контактна особаЖукова Олена Валентинівна, виконавчий директор ВАП,

моб.т.: +38 050 356 29 92,тел. (+38044) 529 62 56, 522 87 90

вул. Коновальця, 31, офіс 514  м. Київ,  01133, Україна   

e-mail: vap@vap.org.ua               www.vap.org.ua

Читайте також: