Головна | Прес-центр | Новини | Програма засідання круглого столу «Перспективи розвитку хлібопекарської галузі - прогнози, дослідження, тенденції, тренди».

Всеукраїнська асоціація пекарів та компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» Запрошують  до співпраці!

Спонсори круглого столу: компанії ПрАТ «Київхліб» та  ТОВ «Галафрут»

Програма засідання круглого столу*

Місце проведення: Київ,Броварський проспект, 15, Міжнародний виставковий  центр, павільйон  № 1, конференц-зал  2 (вхід 1С)

Дата  та час проведення: 11 квітня 2019 року, 11:00

Реєстрація учасників: 10:30-11:00

11:00 -11:10 Вітальне слово від Президента Всеукраїнської асоціації пекарів Череди В.В. та директора виставки Баталова О.

11:10 – 13:00; 13:30 – 15:00      ВИСТУПИ УЧАСНИКІВ

1. «Консультування підприємств щодо енергоефективності»,  спікер - радник проекту «Консультування підприємств щодо енергоефективності в Україні» Чеботарьова Світлана.
  2. «Енергоефективність як інструмент стрімкого розвитку підприємств хлібопекарської галузі», спікер - директор «Топ-Інформ» Кобець Вячеслав
  3.  «Основні світові тренди споживання хлібобулочних виробів», спікер – Голова Ради з питань експорту продовольства Ukrainian Food Expo Богдан Шаповал
  4. «Огляд ключових тенденцій хлібобулочного ринку Великобританії», спікер - власник компанії Vimes Consulting Девід Гільгур
  5. «Нові підходи до розвитку технологій і асортименту хлібобулочних виробів», спікер - доктор технічних наук, ФГАНУ НІІХП Ліна Іванівна Кузнєцова

13:00 – 13:30 перерва на каву

6. «Перспективи та універсальність використання багатокомпонентних висушених заквасок у хлібопекарському виробництві», спікер -  директор Представництва компанії ECOTRADEв Україні Володимир Сербо

7. «Тенденції до збільшення попиту на натуральні наповнювачі»,  спікер -  директор ТОВ «Галафрут» Сергій Фотієв.

8. «Тренди та перспективи розвитку хлібобулочної промисловості у Чернівецькій області»,  спікер - Заступник завідувача кафедри технології і організації ресторанного господарства  Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ Ольга Романовська.

9. «Сучасні рішення та інновації в хлібопекарській промисловості»,  спікер - власник компанії Бакерес Україна, Вітольд Сіри  та комерційний директор Олена Лахмітькова.

10. «Автоматизація виробництва - підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової галузі», спікер - комерційний директор TOPOS a.s., Мілан Слабі

15:00 -15:30                                            ОБГОВОРЕННЯ

15:30-16:30                                ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ,

ВРУЧЕННЯ НАГОРОД учасникам Конкурсу хлібобулочних та борошняних кондитерських
виробів «Краща Великодня випічка 2019» та «Кращий дизайн упаковки 2019»

Дякуємо, що знайшли можливість прийняти участь у нашій роботі, сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

*В програмі можливі зміни

Участь у заході безкоштовна за умови реєстрації e-mail: analitik@vap.org.ua

Контактна особа:Жукова Олена, виконавчий директор ВАП,                                                                       моб.т.: +38 050 356 29 92,тел. (+38044) 529 62 56; 522 87 90                                                                                     вул. Коновальця, 31, офіс 514  м. Київ,  01133, Україна            e-mail: vap@vap.org.ua     www.vap.org.ua