УкрРусEng
Головна | Прес-центр | Новини | Програма засідання круглого столу «Хлібобулочні вироби в аспекті здорового харчування»

Програма засідання круглого столу «Хлібобулочні вироби в аспекті здорового харчування»

Всеукраїнська асоціація пекарів Запрошуємо до співпраці

вул. Коновальця, 31, офіс 514  м. Київ,01133, Україна  

тел. (+38044) 529 62 56, 522 87 90

www.vap.org.ua  E-mail: vap@vap.org.ua

 

 

 

Місце проведення: Київ, ВЦ «КиївЕкспоПлаза», вул. Салютна, 2-Б, конференц-зал №3.

Дата проведення: 12 квітня 2016 року, час:  14:30-17:00

Реєстрація учасників: 14:00-14:30,


Програмазасідання круглого столу*

«Хлібобулочні вироби в аспекті здорового харчування».

14:30 -14:40 Вітальне слово від Президента Всеукраїнської асоціації пекарів Череди В.В.

14:40 – 16:00    ВИСТУПИ УЧАСНИКІВ

1.    Національна програма профілактики «Україна здорова»

(Доповідач – Дідковський Ігор Миколайович автор і керівник національної  програми профілактики «Україна здорова»)

2.    Продовольча безпека в контексті дерегуляції

 (Доповідач – Мороз Микола Анатолійович, директор Департаменту продовольства Міністерства аграрної політики та продовольства)

3. «Здорове харчування у сучасному світі»

(Доповідач – Ракша-Слюсарева Олена Анатоліївна, канд. мед. наук, доктор біологічних наук, професор, вчений секретар ДУ «Інститут епідеміології та інфекційних хвороб ім. Л.В. Громашевського НАМН України»)

4. Біологічні та фізико-хімічні особливості мікроелементних комплексів на основі харчових кислот, отриманих за нанотехнологіями.

(Доповідач – Каплуненко Володимир Георгійович, розробник мікроелементних комплексів нового покоління, отриманих за допомогою нанотехнологій для збагачення харчових продуктів. Доктор технічних наук, директор компанії «Наноматеріали та нанотехнології»

5. «Дослідження використання хліба та хлібобулочних виробів для профілактики хронічних інфекційних захворювань»

(Доповідач – Гакман Олексій Іванович, студент Чернівецького торговельно-економічного інституту  КНТЕУ. Науковий керівник  Штангеєва Надія Іванівна  – доктор  технічних наук,  професор, завідувач кафедри технології і організації ресторанного господарства Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ)

6.   «Хлібобулочні вироби в аспекті здорового харчування. Регулювання надання інформації для споживачів про харчову цінність та користь для здоров'я в ЄС та Україні»

(Доповідач – Сергій Дмитрович Колесник - Зав. сектором наукових основ міжнародних регуляторних актів в сфері харчової та хімічної безпеки, організаційних послуг та консультацій ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І. Медведя Міністерства охорони здоров'я України»,  Секретар Національної комісії України з Кодексу Аліментаріус).

16:00-16:30  ОБГОВОРЕННЯ

16:30 -17:00 ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ

Дякуємо, що знайшли можливість прийняти участь у нашій роботі,  сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

Контактна особа: Жукова Олена Валентинівна, виконавчий директор ВАП, моб: +38 050 356 29 92

*В програмі можливі зміни

Читайте також: