УкрРусEng
Головна | Прес-центр | Новини | Повідомлення про розроблення першої редакції проекту національного стандарту ДСТУ "Сухарі-грінки. Загальні технічні умови"

Повідомлення про розроблення першої редакції проекту національного стандарту ДСТУ "Сухарі-грінки. Загальні технічні умови"

ПОВІДОМЛЕННЯ

про розроблення першої редакції

проекту національного стандарту

 

         1. Позначення та назва проекту національного стандарту

ДСТУ  «Сухарі-грінки. Загальні технічні умови».

 

        2. Усі відхилення проекту національного стандарту від відповідного міжнародного чи регіонального стандарту

Відповідного міжнародного чи регіонального стандарту немає.

 

         3. Адреса та строк подання коментарів усіма зацікавленими сторонами:

Адреса для подання коментарів:

Всеукраїнська асоціація пекарів

ТК 153 «Хлібобулочні та макаронні вироби»

вул. Коновальця 31, офіс 514,  м. Київ, 01133,

 Заступнику Голові ТК 153   Жукові О.В.

телефон (044) 529-62-56, 

 e-mail: standart@vap.org.ua  

Строк подання коментарів — 60 календарних  днів з дня оприлюднення повідомлення  (до 20.09.2017р.).

          4.  Інформація про спосіб отримання проекту національного стандарту

Проект національного стандарту у електронному   вигляді можна отримати, зробивши запит на офіційному веб-сайті організації  розробника  www.vap.org.ua  або за електронною адресою  

e-mail: vap@vap.org.ua; e-mail: standart@vap.org.ua    або за телефоном:  (044) 529-62-56.

 

Виконавчий директор ВАП,                                         О.В. Жукова

заступник Голови ТК 153

Читайте також: