ПОВІДОМЛЕННЯ
про розроблення першої редакції
проекту національного стандарту
1. Позначення та назва проекту національного стандарту
ДСТУ «Сухарі-грінки. Загальні технічні умови».
2. Усі відхилення проекту національного стандарту від відповідного міжнародного чи регіонального стандарту
Відповідного міжнародного чи регіонального стандарту немає.
3. Адреса та строк подання коментарів усіма зацікавленими сторонами:
Адреса для подання коментарів:
Всеукраїнська асоціація пекарів
ТК 153 «Хлібобулочні та макаронні вироби»
вул. Коновальця 31, офіс 514, м. Київ, 01133,
Заступнику Голові ТК 153 Жукові О.В.
телефон (044) 529-62-56,
e-mail: standart@vap.org.ua
Строк подання коментарів — 60 календарних днів з дня оприлюднення повідомлення (до 20.09.2017р.).
4. Інформація про спосіб отримання проекту національного стандарту
Проект національного стандарту у електронному вигляді можна отримати, зробивши запит на офіційному веб-сайті організації розробника www.vap.org.ua або за електронною адресою
e-mail: vap@vap.org.ua; e-mail: standart@vap.org.ua або за телефоном: (044) 529-62-56.
Виконавчий директор ВАП, О.В. Жукова
заступник Голови ТК 153