Головна | Прес-центр | Новини | «Побудова дорожньої карти цифрової трансформації харчової та переробної промисловості».

«В Україні запустився масштабний проект «Побудова дорожньої карти цифрової трансформації харчової та переробної промисловості».  Рада підприємців при КМУ є партнером проекту. Проект розрахований на покращення конкурентоздатності підприємств галузі й розпочинається в травні. Участь в 1-ому проекті конкурсу – аналітиці ринку й проясненню потреб безкоштовна.
Зараз проводиться опитування ринку. В анкеті, що Вам пропонується всього 9 запитань, відповіді на які займуть від 5 до 7 хв часу. Респонденти отримають аналітичні звіти, також передбачені окремі стимули.
Запрошуємо керівників харчових підприємств пройти це опитування. »

за посиланням https://industry4-0-ukraine.com.ua/2019/05/23/opituvannya-cifrov%D1%96-texnolog%D1%96%D1%97-dlya-xarchovo%D1%97-ta-pererobno%D1%97-promislovost%D1%96/
Якщо ви не робили ще ніяких анонсів про проект, то радимо вас звернути увагу на тексти та банери в каталозі на гугл док – ми періодично будемо там ставити шаблони та приклади для інформаційних партнерів.

Юрчак Олександр
Керівник проекту