Головна | Прес-центр | Новини | Оновлена програма Круглого столу 11 квітня 2019 року

Оновлена програма Круглого столу 11 квітня 2019 року

Всеукраїнська асоціація пекарівта компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» Запрошує  до співпраці!

Спонсори круглого столу: компанії ПрАТ «Київхліб», J4 s.r.o. та  ТОВ «Галафрут»

Програма засідання круглого столу*

«Перспективи розвитку хлібопекарської галузі - прогнози, дослідження, тенденції, тренди».

Місце проведення: Київ,Броварський проспект, 15, Міжнародний виставковий  центр, павільйон  № 1, конференц-зал  2 (вхід 1С)

Дата  та час проведення: 11 квітня 2019 року, 11:00

Реєстрація учасників10:30-11:00

11:00 -11:10Вітальне слово від Президента Всеукраїнської асоціації пекарів Череди В.В. та директора виставки Баталова О.

11:10 – 13:00; 13:30 – 15:00      ВИСТУПИ УЧАСНИКІВ

1. «Консультування підприємств щодо енергоефективності»,  спікер - радник проекту «Консультування підприємств щодо енергоефективності в Україні» Усенко Наталія.
  2. «Енергоефективність як інструмент стрімкого розвитку підприємств хлібопекарської галузі», спікер - керівник напрямку по роботі з промисловими підприємствами «Топ-Інформ»Зіменко Сергій
  3. «Зміни в законодавстві, що стосуються  виробників харчової продукції, в тому числі і експортерів  та інші актуальні питання при проведенні державного контролю підприємств»,  спікери -  начальник відділубезпечності харчових продуктівДержпродспоживслужби Новохатня Оксана, головний спеціаліствідділуБржезинська  Людмила
  4.  «Основні світові тренди споживання хлібобулочних виробів», спікер – Голова Ради з питань експорту продовольства Ukrainian Food Expo Богдан Шаповал
  5. «Огляд ключових тенденцій хлібобулочного ринку Великобританії», спікер - власник компанії Vimes ConsultingДевід Гільгур
  6. «Нові підходи до розвитку технологій і асортименту хлібобулочних виробів», спікер - доктор технічних наук, ФГАНУ НІІХП Ліна Іванівна Кузнєцова

13:00 – 13:30 перерва на каву

1. «Перспективи та універсальність використання багатокомпонентних висушених заквасок у хлібопекарському виробництві», спікер -  директор Представництва компанії ECOTRADEв Україні Володимир Сербо
  2. «Тенденції до збільшення попиту на натуральні наповнювачі»,  спікер -  директор ТОВ «Галафрут» Сергій Фотієв.
  3.   «Сучасні рішення та інновації в хлібопекарській промисловості»,  спікер - власник компанії Бакерес Україна, Вітольд Сіри  та комерційний директор Олена Лахмітькова.
  4.  «Автоматизація виробництва - підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової галузі», спікер - комерційний директор TOPOS a.s., Мілан Слабі
  5. «Тренди та перспективи розвитку хлібобулочної галузі Західного регіону»,  спікер - Заступник завідувача кафедри технології і організації ресторанного господарства  Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУОльга Романовська.

15:00 -15:30                                            ОБГОВОРЕННЯ

15:30-16:30                                ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ,

ВРУЧЕННЯ НАГОРОД учасникам Конкурсу хлібобулочних та борошняних кондитерських
виробів «Краща Великодня випічка 2019» та «Кращий дизайн упаковки 2019»