Головна | Прес-центр | Новини | Міжнародна виставка "Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2020" в рамках Міжнародного Форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP 2020

Шановні керівники підприємств, колеги, партнери!

Дозвольте нагадати Вам про те, що компанія ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», за підтримки Всеукраїнської асоціації пекарів, проводить підготовчу роботу з проведення Міжнародної виставки«Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2020»в рамках Міжнародного Форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP2020

Дата проведення:      з 23 по 25 вересня 2020 року

Місце проведення:   м. Київ,Броварський проспект, 15

Міжнародний виставковий  центр, павільйон № 3

Виставка «Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2020» організована з метою залучення провідних міжнародних та вітчизняних компаній, фахівців, що працюють в галузі. Щорічно в Міжнародному Форумі харчової промисловості та упаковки IFFIP беруть участь понад 200 провідних компаній ринку, експозиції виставки займають більше 6500кв.м, понад 8000 відвідувачів – професіоналів.

Всеукраїнська асоціація пекарів (ВАП) – постійний партнер цієї виставки, який щорічно проводить низку заходів ділової Програми, де передбачені майстер-класи, презентації нових інгредієнтів,  та технологій для фахівців галузі,  а також: засідання Президії ВАП,  нагородження учасників Конкурсу продукції (який відбувся 9 вересня 2020 року) у номінаціях:  Краща здобна випічка  2020;  Кращий хліб із суміші житнього та пшеничного борошна заварний 2020;  Краща упаковка хлібобулочних виробів 2020; Експозиція «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції», яка буде розташована в рамках стенду Всеукраїнської асоціації пекарів; Виставка конкурсних зразків; Проведення Конференції «Сучасний стан і вимоги законодавства до виробництва хлібопекарської галузі» (відбудеться 24 вересня 2020 року,   конференц-зал № 14 вхід 3 А).

Для більш безпечного відвідування виставки ОН-ЛАЙН РЕЄСТРАЦІЯ (електронне запрошення) за посиланням:  http://www.invitation.kiev.ua/

Більш детальна інформація про заходи в рамках виставки на сайті http://www.kmkya.kiev.ua.

Всі питання щодо участів експозиції «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції»  та виставки продукції від українських виробниківнадсилайтена електронну адресу standart@vap.org.ua ,  або факсом  +38 044 529-62-56.

З повагою, дирекція ВАП