Головна | Прес-центр | Новини | Міжнародна виставка "Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2020"

Міжнародна виставка "Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2020"

Шановні керівники підприємств, колеги, партнери!

Дозвольте проінформувати Вас про те, що компанія ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», за підтримки Всеукраїнської асоціації пекарів, проводить підготовчу роботу з проведення Міжнародної виставки«Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2020»в рамках Міжнародного Форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP2020

Дата проведення:      з 23по 25вересня 2020 року

Місце проведення:   м. Київ, Броварський проспект, 15

Міжнародний виставковий  центр

Виставка «Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2020» організована з метою залучення провідних міжнародних та вітчизняних компаній, фахівців, що працюють в галузі. Щорічно в Міжнародному Форумі харчової промисловості та упаковки IFFIP беруть участь понад 200 провідних компаній ринку, експозиції виставки займають більше 6500кв.м, понад 8000 відвідувачів – професіоналів.

Всеукраїнська асоціація пекарів (ВАП) – постійний партнер цієї виставки, який щорічно проводить низку заходів ділової Програми.

В діловій програмі виставкипередбачені майстер-класи, презентації нових інгредієнтів,  обладнання, упаковки та технологій для фахівців галузі,  а також:

• Підсумки проведенняКонкурсупродукції у категоріях:  Кращий Великодня  випічка 2020;  Кращий хліб із суміші житнього та пшеничного борошна заварний 2020;  Краща упаковка хлібобулочних виробів 2020  (участь платна).
  • Експозиція «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції», яка буде розташована в рамках стенду Всеукраїнської асоціації пекарів
  • Виставка конкурсних зразків
  • ПроведенняКонференції «Сучасний стан і вимоги законодавства до виробництва хлібопекарської галузі».

Положення про Конкурс та Програма конференціїбудуть опубліковані на сайті Всеукраїнської асоціації пекарів www.vap.org.ua

Для підприємств-членів ВАП  ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» готує спеціальні цінові пропозиції: для тих компаній, які беруть участь на стенді ВАП  (стіл, вітрина, 2 стільці), як і в минулому році,  буде тільки обов’язковий організаційний внесок для кожної фірми-учасниці 5 000 грн.

Більш детальну інформацію про умови участі  експонентам можна дізнатися за телефонами: 044-4906203, 4906234, або на сайті http://www.kmkya.kiev.ua, e-mail: a.batalov@kmkya.kiev.ua.

Для участі векспозиції «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції» та виставці продукції необхідно попередньо надати заявку на участь в стенді та надати зразки для виставки.

Всі питання щодо участів Конкурсі та експозиції «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції»  та виставки продукції від українських виробниківнадсилайтена електронну адресу standart@vap.org.ua ,  або факсом  +38 044 529-62-56.

З надією на плідну співпрацю і повагою, дирекція ВАП.