Головна | Прес-центр | Новини | До уваги!!! Чекаємо на Ваші заявки на участь в Конкурсі 2021 до 01 березня 2021року.

Доброго дня, шановні колеги!

Сподіваємось   у   вас  все  добре,  бізнес  працює,  настрій  бойовий незважаючи  ні на що.

А ми до вас з гарними новинами. Раді повідомити вам, що виставка харчової  промисловості  та  упаковки IFFIP відбудеться 14-16 квітня 2021 року у Міжнародному  виставковому центрі, павільйон №1.

Незважаючи на існуючу ситуацію  зараз ми бачимо пожвавлення бізнес активності від учасників, які  чекають,  що  пандемію COVID-19 людство подолає у першій половині 2021  року  і  це  дасть  потужний  позитивний  сигнал  відновлення та подальшого росту економіки.

Дата проведення:      з 14 по 16 квітня 2021 року

Місце проведення:   м. Київ, Броварський проспект, 15

Міжнародний виставковий  центр, павільйон № 1

Виставка «Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2021» організована з метою залучення провідних міжнародних та вітчизняних компаній, фахівців, що працюють в галузі. Щорічно в Міжнародному Форумі харчової промисловості та упаковки IFFIP беруть участь понад 200 провідних компаній ринку, експозиції виставки займають більше 10 000 кв.м, 250 + компаній, понад 8000 відвідувачів – професіоналів.

Всеукраїнська асоціація пекарів (ВАП) – постійний партнер цієї виставки, який щорічно проводить низку заходів ділової Програми.

В діловій програмі виставкипередбачені майстер-класи, презентації нових інгредієнтів,  обладнання, упаковки та технологій для фахівців галузі,  а також:

• проведення Конкурсупродукції (Великодня випічка, хлібобулочні вироби спеціального призначення  та упаковка хлібобулочних  виробів) Положення про Конкурс 2021 та заявка на участь в Конкурсі в додатку.
  • Експозиція «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції», яка буде розташована в рамках стенду Всеукраїнської асоціації пекарів.
  • Проведення Конференції (тематика Конференції на обговоренні).  Щодо тематики Конференції в рамках Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP2021 – будем вдячні за надані питання для обговорення

Положення про Конкурс та Програма конференції будуть опубліковані на сайті Всеукраїнської асоціації пекарів www.vap.org.ua.

Для підприємств-членів ВАП  ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» готує спеціальні цінові пропозиції:

для тих компаній, які беруть участь на стенді ВАП  (стіл, вітрина, 2 стільці), як і в минулому році,  буде тільки обов’язковий організаційний внесок для кожної фірми-учасниці 5 000 грн.

для компаній членів ВАП, які беруть окремий стенд – знижка за оренду площі.

Цього  року  організатори виставки IFFIP пропонують  додаткову опцію, що дозволить вам отримати  максимальний результат від участі. Це можливо завдяки новому гібридному  формату  виставки IFFIP - вже традиційна участь зі стендом та  на  онлайн  платформі.

Переваги  участі  стендом вам вже знайомі. Завдяки онлайн платформі вам буде доступний широкий функціонал:

• заздалегідь запланувати зустрічі,
  • ознайомити з вашою продукцією та послугами, надати відео, фото та каталог,
  • проводити онлайн відео трансляції зі стенду, презентації новинок або майстер-класів,
  • поспілкуватись з потенційними клієнтами з України та за її межами, які не змогли відвідати виставку, але бажають налагодити з вами бізнес зв'язок.

Реєстрація учасників на виставку IFFIP: https://eventswallet.com/uk/events/47/

Покрокова інструкція роботи з платформою: https://www.iffip.kiev.ua/images/stories/2021/Instructions_for_exhibitors_.pdf

Про можливості платформи: https://about.eventswallet.com/#rec270373926

Більш детальну інформацію про умови участі  експонентам можна дізнатися за телефонами: 044-4906203, 4906234, або на сайті організаторів http://www.kmkya.kiev.ua, та на запит  e-mail: a.batalov@kmkya.kiev.ua.

Для участі векспозиції «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції» та виставці продукції (на стенді ВАП) необхідно попередньо до 10 березня 2021 року надати заявку на участь в стенді (бланк заявки в додатку), зразки для виставки надати 13 квітня 2021 року з 14.00 до 18.00.

Всі питання щодо участів Конкурсі та експозиції «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції»  та виставки продукції від українських виробників надсилайте на електронну адресу standart@vap.org.ua,  або факсом  +38 044 529-62-56.

З надією на плідну співпрацю і повагою, дирекція ВАП

Виконавчий директор ВАП Жукова О.В.

Київ, вул. Коновальця, 31, офіс 514

тел./факс: +38 044 529 62 56