УкрРусEng
Головна | Прес-центр | Новини | 4 листопада 2016 року відбудеться засідання Технічного Комітету 153 "Хлібобулочні та макаронні вироби"

4 листопада 2016 року відбудеться засідання Технічного Комітету 153 "Хлібобулочні та макаронні вироби"

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання членів Технічного комітету ТК 153  

«Хлібобулочні та макаронні вироби»

м. Київ, 04 листопада 2016 р.

ПАТ «Київхліб», вул. Межигірська, 83

 

Учасники засідання: члени ТК 153 – повноважні представники від  інститутів, організацій, асоціацій, підприємств.

Реєстрація учасників,

1. Відкриття засідання, Інформація про ВАП і ТК

- Череда Володимир Вікторович, Голова ТК 153 «Хлібобулочні та макаронні вироби»

2. Інформація від ТК 153 щодо оновлення складу і введення до нього повноважних представників

- Жукова Олена Валентинівна, заступник голови ТК 153

3. Нове Положення ТК 153 (затверджено НОС - ДП „УкрНДНЦ” від 13.10.16 р. №328 ). Обов’язки членів технічного комітету.

Жукова Олена Валентинівна, заступник голови ТК 153

4. Результати роботи ТК 153 за  2016 р.

Жукова Олена Валентинівна, заступник голови ТК 153

5. Інформація від розробників: про стан розроблення  та погодження остаточної редакції проекту національного стандарту:

- ДСТУ «Сухарі панірувальні. Загальні технічні умови».

- Погоріла Олена Василівна, відповідальний секретар ТК153 «Хлібобулочні та макаронні вироби»

6. Розроблення та перегляд положення про виробничо-технологічну  лабораторію  підприємств  хлібопекарської галузі;

6.1 Внесення змін до ДСТУ 7517:2014 «Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови»

- Охріменко Валентина Вікторівна,  Директор департаменту забезпечення якості  ПАТ «Київхліб»

7. Реформа системи технічного регулювання та ребрендинг Національного органу стандартизації. Робота Технічних комітетів згідно ДСТУ 1.14:2015

- Андрощук Валентина Вікторовна, провідний інженер відділу управління, стандартизації та координації ДП „УкрНДНЦ  проблем

8. Щодо включення в план національної стандартизації на 2017 р. теми:

проект ДСТУ  «Борошно житнє. Загальні технічні умови»;

проект ДСТУ «Сухарі-грінки. Загальні технічні умови»;

 -  Погоріла Олена Василівна,  відповідальний секретар ТК153 «Хлібобулочні та макаронні вироби»

9.Пропозиції та обговорення від членів ТК 153  щодо оперативної роботи зібрання та планування розробок зі стандартизації на 2017 рік

 

Голова ТК 153 - В. В. Череда

Секретар ТК 153 - О. В. Погоріла

Читайте також: