УкрРусEng
Головна | Поточні програми | Кадрова робота | Інститут Післядипломної Освіти (НУХТ)

Інститут Післядипломної Освіти (НУХТ)

 

Графік

 підвищення кваліфікації керівних працівників і спеціалістів підприємств 

хлібопекарської промисловості в Інституті післядипломної освіти НУХТ

 (м. Київ, вул. Естонська, 8а ) на 2017рік

Управлінсько-економічний напрям

Підвищення кваліфікації за професійними програмами (за рахунок державного бюджету)

№ п/п

Посадова категорія

Період навчання

1.

Головні бухгалтери, бухгалтери

13.03-25.03.17

2.

Спеціалісти відділів постачання, збуту та маркетингу

10.04-22.04.17

3.

Головні бухгалтери, бухгалтери

16.10-28.10.17

4.

Головні економісти, начальники ПЕВ, економісти

 13.11-25.11.17

 

Техніко-технологічний  напрям

Підвищення кваліфікації за професійними програмами 

№ п/п

Посадова категорія

Період

навчання

1.

Інженери-технологи, майстри макаронного виробництва

13.03-25.03.17

 

2.

Головні механіки, механіки

27.03-08.0.4.17

3.

Інженери-технологи

27.03-08.0.4.17

4.

Інженерно-технічні працівники, які не мають спеціальної теплотехнічної освіти, відповідальні за справний стан та безпечну експлуатацію парових і водогрійних котлів

20.03-15.04.17

5.

Начальники цехів, начальники змін, майстри

27.03 -08.04.17

6.

Інженери мікробіологи

03.04-08.0.4.17

7.

Інженери-технологи кондитерського виробництва

15.05-27.05.17

8.

Головні енергетики, начальники котельних

22.05-03.06.17

9.

Майстри

11.09-23.09.17

10.

Головні інженери

11.09-23.09.17

11.

Інженери-технологи (хіміки)

16.10-28.10.17

12.

Змінні технологи

16.10-28.10.17

13.

Майстри

30.10-11.11.17

14.

Майстри кондитерського виробництва

30.10-11.11.17

15.

Посадові особи та спеціалісти галузі з охорони праці (за замовленням)

протягом

року

 

Телефони  для  довідок (044) 449-68-89  (навчально-методичний відділ)

 

Тел./факс (044) 449-09-35 Оболкіна Віра Іллівна – завідувач  кафедри  хлібопекарських,  кондитерських та бродильних виробництв.

(050) 442-66-27 Волощук Галина Іванівна – доцент кафедри (куратор)

 www: ipdo.kiev.ua

Е-mail bread_ipdo@ukr.net,   konditer_ipdo@ukr.net, pdv_ipdo@ukr.net

 

 

Підвищення кваліфікації за програмами тематичних семінарів

 

№ п/п

Назва семінару

Період проведення

1.

«Безпечність та якість кондитерських та хлібопекарських виробів»

Програмою передбачено: теоретичний та практичний курс «Сучасні вимоги до якості і безпеки кондитерських та хлібопекарських виробів». Загальні принципи та законодавчі вимоги і підходи до забезпечення безпеки кондитерських виробів. Огляд схем і міжнародних стандартів для управління безпечністю харчових продуктів. Основи системи НАССР, кроки щодо підтримання системи НАССР на підприємстві. Аудити систем управління безпекою. Особливості внутрішнього та зовнішнього аудиту згідно системи НАССР та ІSО 22000 на підприємствах кондитерської промисловості.

03.04-08.0.4.17

 

 

16.10-21.10.17

 

 

2.

«Сенсорна оцінка якості кондитерських та хлібопекарських виробів, підготовка експертів – дегустаторів»

У процесі навчання будуть розглянути теоретичний і практичний матеріал згідно з міжнародних стандартів ISO 8586-1, 2:1994  «SensoryAnalysis – Generalguidanceforselectiontrainingandmonitoringofassessore», ДСТУ ISO 6658:2005 «Дослідження сенсорне. Методологія. Загальні настанови», «Дослідження сенсорне. Методологія. Методи створення спектра флейвору» згідно освітньо-професійної програми навчання підвищення кваліфікації членів дегустаційних комісій (випробувачів; кваліфікованих випробувачів, експертів-випробувачів, спеціалізованих експертів-випробувачів) по визначенню та оцінці якості кондитерських       та хлібопекарських виробів.

 

22.05-27.05.17

 

 

30.10-04.11.17

Телефони  для  довідок (044) 449-68-89  (навчально-методичний відділ)

Тел./факс (044) 449-09-35 Оболкіна Віра Іллівна – завідувач  кафедри  хлібопекарських,  кондитерських та бродильних виробництв.

Е-mail: bread_ipdo@ukr.net     konditer_ipdo@ukr.net

www: ipdo.kiev.ua

 

 

 

Графік підвищення кваліфікації

спеціалістів підприємств  кондитерської галузі

в Інституті післядипломної освіти НУХТ

(м. Київ, вул. Естонська, 8а ) на 2017 рік

Техніко-технологічний напрям навчання

№ п/п

Посадові категорії спеціалістів

Період навчання

Січень

1.

Начальники цехів,  майстри  підприємств по виробництву борошняних кондитерських виробів

30.01-04.02.17

Лютий

2.

Інженери-технологи підприємств по виробництву цукристих кондитерських виробів

20.02-25.02.17

Березень

3.

Інженери–технологи підприємств по виробництву борошняних кондитерських виробів

20.03-25.03.17

Квітень

5.

Інженери-технологи підприємств по виробництву цукристих кондитерських виробів

Інженери мікробіологи кондитерського виробництва

03.04-08.0.4.17

Травень

6.

Начальники цехів,  майстри  підприємств по виробництву борошняних кондитерських виробів

15.05-20.05.17

Жовтень

7.

Інженери-технологи по виробництву борошняних кондитерських виробів

23.10-28.10.17

Листопад

8.

Начальники цехів, майстри підприємств по виробництву цукристих кондитерських виробів

30.10-04.11.17

 

Телефони  для  довідок (044) 449-68-89  (навчально-методичний відділ)

Тел./факс (044) 449-09-35 Оболкіна Віра Іллівна – завідувач  кафедри  хлібопекарських,  кондитерських та бродильних виробництв.

Е-mail: bread_ipdo@ukr.net     konditer_ipdo@ukr.net

www: ipdo.kiev.ua