УкрРусEng
Головна | Поточні програми | Кадрова робота | Інститут Післядипломної Освіти (НУХТ)

Інститут Післядипломної Освіти (НУХТ)

 

Графік

 підвищення кваліфікації керівників, професіоналів та фахівців підприємств

 хлібопекарської промисловості в Інституті післядипломної освіти НУХТ

 (м. Київ, вул. Естонська, 8а )

на 2018 рік

Управлінсько-економічний напрям

  1. Підвищення кваліфікації за професійними програмами  (за рахунок державного бюджету)

№ п/п

Посадова категорія

Термін навчання (днів)

Період навчання

1.

Керівники підприємств та їх заступники з комерційної діяльності

12

05.02-17.02.18

2.

Головні економісти, начальники ПЕВ, економісти

12

19.02-03.03.18

3.

Головні бухгалтери, бухгалтери

 

12

19.03-31.03.18

4.

Спеціалісти відділів постачання, збуту та маркетингу

12

14.05-26.05.18

5.

Головні бухгалтери, бухгалтери

 

12

22.10-03.11.18

6.

Головні економісти, начальники ПЕВ, економісти

12

12.11-24.11.18

 

2) Підвищення кваліфікації за програмами тематичних семінарів  (за рахунок державного бюджету)

 

№ п/п

Назва

Період навчання

1.

Маркетингова діяльність  підприємства в сучасних умовах та перспективи його розвитку

На замовлення

2.

Трансформаційні зміни в діяльності підприємств в умовах розвитку ринкових відносин (економіка, фінанси, облік,  податки )

На замовлення

3.

Управління процесом активації ресурсів підприємств та визначення його ефективності

На замовлення

4.

Організація роботи спеціалістів підприємств відповідальних за професійне навчання робітничих кадрів на виробництві

На замовлення

5.

Товарні знаки: реєстрація, облік, використання та захист від недобр

На замовлення

 

 

 

 

Галузь знань: виробництво та технології

  1. Підвищення кваліфікації за професійними програмами

№ п/п

Посадова категорія

Термін навчання, днів

Період

навчання

1.

Інженери-технологи (хіміки)

12

22.01-03.02.18

2.

Інженери-технологи

12

05.02-17.02.18

3.

Начальники цехів, начальники змін. Майстри

12

12.03-24.03.18

4.

Інженери-технологи, майстри ммакаронного виробництва

12

 

12.03-24.03.18

5.

Інженери-технологи

12

12.03-24.03.18

№ п/п

Посадова категорія

Термін навчання, днів

Період

Навчання

 

6.

Інженери мікробіологи

12

19.03-24.03.18

7.

Начальники цехів, начальники змін

12

14.05-26.05.18

8.

Майстри кондитерського виробництва

12

14.05-26.05.18

9.

Майстри

12

10.09-22.09.18

10.

Інженери-технологи (хіміки)

11

16.10-27.10.18

11.

Інженери-технологи кондитерського виробництва

12

22.10-03.11.18

12.

Інженери-технологи (хіміки)

12

29.10-10.11.18

13.

Майстри

12

29.10-10.11.18

14.

Змінні технологи

12

12.11-24.11.18

 

  1. Підвищення кваліфікації за програмами тематичних семінарів

№ п/п

Назва семінару

Термін навчання

(днів)

Період

навчання

1.

Безпечність та якість кондитерських та хлібопекарських виробів

6

6

19.03-24.03.18

22.10-27.10.18

2.

Сенсорна оцінка якості кондитерських та хлібопекарських виробів, підготовка експертів – дегустаторів

6

 

6

14.05-19.05.18

 

29.10-03.11.18

 

Галузь знань: електрична інженерія

 

  1. Підвищення кваліфікації за освітньо-професійними програмами

№ п/п

Посадова категорія

Термін навчання (днів)

Період навчання

1.

Головні енергетики, начальники котельних

12

17.09-29.09.18

2.

Посадові особи та спеціалісти галузі з охорони праці (за замовленням)

За домовленістю

Протягом року

 

  1. Підвищення кваліфікації за програмами тематичних семінарів

 

№ п/п

Назва семінару

Період навчання

1.

Шляхи підвищення ефективності використання паливно-енергетичних ресурсів на підприємствах кондитерської галузі

За домовленістю

2.

Енергетичний аудит та енергетичний менеджмент: проблеми та перспективи

За домовленістю

3.

Нормування витрат паливно-енергетичних ресурсів на підприємства  галузі

За домовленістю

 

 

 

Директор                                                                           В.І. Баранов